Chlanie na DMP - CENZORED
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
Na dużych imprezach po prostu trzeba pokazać klasę Żeby nie było obciachu jak np magicowcy przyjdą czy, co gorsza, mangowcy z organizatorem A na takim masterze w swojskim gronie dopiero prawdziwego ducha się uwalnia xD Także gokish dobrze pisze, wina mu!gokish pisze:^^ oj to nie wiesz co lotrowcy robią na imprezach typowo lotrowych (gonić po sali ludzi którzy biegają z miodem pitnym w lewej i żubrem w prawej ręce fajne nie jest )Arte pisze:co wy od chlopakow chcecie, koles zajada suchary i jest impreza... oni potrafia sie bawic bez alkoholu jak kulturalni ludzie nie to co polska scena WFB... oj powinnismy brac z nich przykład
Tak Manfred ma rację (Tomash z resztą też);]
Co z tego, że gość wleje w siebie 0,5 i się zarzyga, zaje*ie i Bóg wie co dalej. To świadczy o głupocie, a nie spuście w gardle. U nas Ariel miał podobne jazdy(po majonce spiryt+sok malinowy), jak mu puls zanikał i łapała go padaka. Następnego dnia miał taką je*ucką delirkę, że nie mógł butów zawiązać.
No, ale jak ktoś wleje już to 0,5 i nic mu nie jest, to może się mierzyć z Garbem, albo Rybką ;]
Pozdro
Co z tego, że gość wleje w siebie 0,5 i się zarzyga, zaje*ie i Bóg wie co dalej. To świadczy o głupocie, a nie spuście w gardle. U nas Ariel miał podobne jazdy(po majonce spiryt+sok malinowy), jak mu puls zanikał i łapała go padaka. Następnego dnia miał taką je*ucką delirkę, że nie mógł butów zawiązać.
No, ale jak ktoś wleje już to 0,5 i nic mu nie jest, to może się mierzyć z Garbem, albo Rybką ;]
Pozdro
o matko. niektorych to chyba w domu bija pasem w dupe (przewaznie rodzice:)) za samo wypowiadanie słow "picie" czy "wóda", bo ile razy zbliza sie impreza wyjazdowa to mam wrazenie ze sie dzieci pourywaly ze smyczy. znowu trzoda bedzie.
True. Nawet przeżycie walnięcia 0,5 duszkiem (czy jakiekolwiek inne picie "sportowe") nie chroni od późniejszego moralniaka, że narobiło się problemów kilku innym osobom.Manfred pisze:nie sztuką jest dużo w siebie wlać i zarzygać się zasrać i nie chce wiedzieć co jeszcze sztuką jest to żeby umieć się zachować i nie robić chlewu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- DrętWy 40%
- Wałkarz
Szkoda, że na DMP nie było Undergroundu bo pokazalibyśmy wam rzeszowską szkołę picia! Poza tym to wy się zatrzymaliście na etapie wódki a my walimy spiryt lubelski pitny :*
Z takiej oranżady dawno wyrosłem - teraz to tylko kurpiowski lub mazurski bimberek, bez zapoiDrętWy 40% pisze:Szkoda, że na DMP nie było Undergroundu bo pokazalibyśmy wam rzeszowską szkołę picia! Poza tym to wy się zatrzymaliście na etapie wódki a my walimy spiryt lubelski pitny :*
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- DrętWy 40%
- Wałkarz
Nie no, to szacunek dla Ciebie, naprawdę masz u mnie dużego plusa! Oby było mi dane kiedyś się z Tobą napić