Arena of Death nr 9

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

to moge tera czy nie?
a i jeszcze jedno pytanie. czy można tworzyc postacie z tylko ze slotu hero danej rasy, czy np. obsługanta gleby goblinów też?
@Murmandamus: i tak mam do ciebie wielki szcaunek za to że ci sie chce cos takiego na tak dużą skale robić. rispeckt!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

wybór jest z bohaterów zajmujących slot herosów(jednego herosa) oczywiście zachowują swe początkowe zdolności czyli H.Elfy mają swoje asf, wampiry i mumie mają undead. Krasnale nienawidzą zielonych etc...
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

oczywiście wg historii bohater może być obsługantem Doom Divera, jednak zwykłym golbińskim herosem według zasad tylko :P

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Pitagoras pisze:czy mógłby ktoś mi dokładnie wytłumaczyć na czym polega arena? np. czy są jakieś zasady dla wymienionych dodatków, bądź zwykłego oręża?
Zasady nie są tu najważniejsze, bardziej liczy się historia postaci i dobra zabawa. Wiec Pitagorasie kombinuj jakąś postać i wystaw ją na 10 arene.
Murmandamus pisze:Trzymam to tajne żeby można było sobie pofantazjować z historyjkami postaci, żeby nie kombinopwać ,przeliczać co się bardziej opłąca i o ile by nie tworzyc arenowych kombinatorów.
No i dobrze, choć ja zastanawiam sie jak działa półtorak, bo z dotychczarowego eksperymentowania to stwierdzam, że plewnie, teraz dam go w obu łapkach i zobacze jak sie sprawdzi
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Mi się wydaje, że zestaw ciężka zbroja, młot, tarcza i amulet Sigmara działa całkiem nieźle, rozwala orki, drzewa, ogry.... :roll:

a co do tego że nie ma normalnych woundów to zauważyłem jakiś czas temu, ale to dobrze, dzięki temu chyba walki są dłuższe ;)

ODPOWIEDZ