Zgłaszam się do DoW oczywiście.

b_sk się zgłosił. I bardzo dobrze1. Płoty i Młoty
brak (trudno się dziwić, do moderowania jest kupa spamu )
Hmm, tu specjalnie nie mam zdania. To co mogę powiedzieć, to że obaj się spro udzielają na tym forum. Może 2 modów?2. Rozpiski
Również nie znam chłopaków. Ale dałbym Jagalowi. A Troyanowi coś o malowaniu, bo się na tym świetnie zna4. Bretonnia
Jedna kandydatura - Blundi. Nie znam, więc nie widzę powodu, dla którego miałbym się sprzeciwić5. Chaos Dwarfs
Husiat - jeszcze bardzo młody człowiek, ale się powoli wyrabia6. Dogs Of War
TAK. Znam tylko z forum, ale uważam, że się sprawdzi. Zresztą już chyba moderował?8. Empire
Znam tylko Blessa z tej ekipy. Ale chciałbym, żeby WE modowałVC
Jak wspomniałem, swój głos oddaję na Blessa. Doświadczenie ma (NG). WE rozjeżdża mnie regularnie13. Wood Elves
Troyan. Bo pozostali kandydaci i tak będą mieli pieczę nad innym forum, a on naprawdę się na tym zna. Jego komentarze są fachowe i przydatne. Oddaje swój głos na niego.14. Galeria Figurek
Kurcze ,bo pomysle ,ze te armie sa malo popularne3. WFB - Dyskusja Ogólna
brak
11. Skaven
brak
7. Dwarfs
brak
Na razie szukamy modów działów, które cieszą się jakimś-tam zainteresowaniemWych pisze:To ja jak pisalem pomoderowal bym jeszcze Ine SystemyDoswiadczenie mam dosc duze (rozpiski wfb na NG, wiele działow na mythos.pl) a i jakos nikt do tej pory nie narzekal na moja prace
Zapomnij, nie nadaję się na moderatora. Po drugiej-trzeciej moderacji zbanowałbym prewencyjnie wszystkichtrikk pisze:3. WFB - Dyskusja Ogólna
Tomash?;]
Tomash, wiem, ze sie nie sprecyzowalem, co do galerii, wiec precyzuje teraz. Do "Modelowania..." nie zagladam, wiec tam na moda sie nie nadam. Moge ogarnąć np. Welfy i Galerię (np. z Troyanem). Tam zagladam regularnie.Tomash pisze: 14. Galeria Figurek
- Ziemko
- Troyan
- Bless
15. Modelowanie i Malowanie - Pytania, Porady
- Fanatyk
- Bless
Kod: Zaznacz cały
Inne gry Komputerowe