Warhammer Online [temat-protoplasta]
Moderator: Bania
Oby jak najpóźniej Ja lubie pracować na XP, prosty, łatwy i czytelny (dla zwykłych śmiertelników) systemManfred pisze:tam kiedyś pewnie i tak zostanę skazany na Viste, XP odejdzie tak jak odszeł najlepszy 98
IMO Vista ssie pauke. Cały wygląd tego systemu odstrasza mnie. Masa niepotrzebnych opcji np. wizualnych obciążających pamięć komputera. Największe jej plusy to obsługiwanie DirectX10 i większej ilośći RAM'u
BTW ciekawe czy Warhammer Online będzie wykorzystywał biblioteki DirectX'a10?
BG muszą wprowadzić, bo DE nie mają żadnej klasy "Tankującej".
A jak tego nie zrobią to "#*&^" im w "$*&^" i nie będe grał
A jak tego nie zrobią to "#*&^" im w "$*&^" i nie będe grał
"Hatered pour more through my veins"
Co dla jednych jest bez sensu dla innych jest jak najbardziej w porządku. Dla mnie elfy są bez sensu. IMO Troll Slayerzy to chyba najlepsza, najbardziej barwna rzecz jaką dwarfy wnoszą do świata WH. Przy irokezie oferowane w onlineówce dla porządnego gracza-fana-krasnoluda opcje wyglądają co najmniej hermafrodytycznie, by nie rzec gejowato.
Ale ja rozumiem że Slayerzy są mega klimatyczni i w ogóle....
tylko nie nadają się jako postać do MMORPG, podobnie jak goblińscy fanatycy na przykład....
swoją drogą jakby taka klasa się pojawiła to grałoby nią chyba 90% graczy krasnoludów i pewnie z 50% z całego Orderu.... ciekawe ile byłoby wariacji w stylu Gotrekk, Gortek, XxGotrekxx, Gotrekson, Godrek....
tylko nie nadają się jako postać do MMORPG, podobnie jak goblińscy fanatycy na przykład....
swoją drogą jakby taka klasa się pojawiła to grałoby nią chyba 90% graczy krasnoludów i pewnie z 50% z całego Orderu.... ciekawe ile byłoby wariacji w stylu Gotrekk, Gortek, XxGotrekxx, Gotrekson, Godrek....
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Tank to silnie opancerzony i niekoniecznie mocna walczący gostek, którego zadaniem jest zbieranie na klatę ataków przeciwników, aby dać czas/chwile wytchnienia towarzyszom.
Goły jak święty turecki slayer to jeśli już klasyczny DPS (zadający duże obrażenia).
Swoja drogą na jednym z pierwszych filmików był slayer walczący z orkiem, więc dziwne że postaci nie ma w grze. A szkoda.
Ja i tak już prawie na 100% będę grał witch hunterem
Goły jak święty turecki slayer to jeśli już klasyczny DPS (zadający duże obrażenia).
Swoja drogą na jednym z pierwszych filmików był slayer walczący z orkiem, więc dziwne że postaci nie ma w grze. A szkoda.
Ja i tak już prawie na 100% będę grał witch hunterem