Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Szmajson jakbys mogl to popraw to Kultowo za organizatora.
Robson ma 2 wyniki.
Jego wyzszy wynik nalezy sie mnie (id 1226).
Natomiast moja setka nalezy sie Bartkowi Bialowasowi (id 1035).
Poza tym wszystko jest ok.
Chodzi o ten turniej jak cos:
359 2008-06-28 Kultowo drużynowo IV Warszawa Klub gier bitewnych Kult Lokalny 2250 Drużynowy Strona www Zaliczony-> Wyniki
Robson ma 2 wyniki.
359 2008-06-28 Kultowo drużynowo IV Warszawa Klub gier bitewnych Kult Lokalny 2250 Drużynowy Strona www Zaliczony-> Wyniki
czekam az organizatorzy mi podesla wyniki wtedy jakos to sie doda.thurion pisze:i co tam z tymi wynikami ?Szmajson pisze:
Orgom wykrecimy suty za to.
Dziś wieczorem jakoś wklepiemy to DMP.
.
wyslalem wiadomosc do organizatorow. Maja przyslac poprawne wyniki.Marek Golan pisze:Szmajson jakbys mogl to popraw to Kultowo za organizatora.
Robson ma 2 wyniki.
Dobra mam 2 sprawy
Proszę o wykasowanie turnieju Kulturyzacja z 12.IX, bo tu popełniłem małą gafę.
Druga sprawa to czemu Kulturyzacja 13.IX ma status niezaliczony? Musi być tydzień tak? Czyli chyba jest ok, turniej odbędzie się za tydzień w sobotę.
Proszę o wykasowanie turnieju Kulturyzacja z 12.IX, bo tu popełniłem małą gafę.
Druga sprawa to czemu Kulturyzacja 13.IX ma status niezaliczony? Musi być tydzień tak? Czyli chyba jest ok, turniej odbędzie się za tydzień w sobotę.
Prosze o sporą ilość zmian:
ID 1171 dodanie ksywki Ksin, zmiana armii na Dwarfs oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2222 dodanie ksywki Pierun, zmiana armi z na Daemons of Chaos oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2310 zmiana ksywki na Suchar oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2311 zmiana armii na Bretonnia oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2657 zmiana armii na Wood Elves oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2781 zmiana nazwiska na Spólnik oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
Hurtowo:
ID 1687, ID 2302, ID 2304, ID 2306, ID 2307, ID 2308, ID 2309 - zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 1171 dodanie ksywki Ksin, zmiana armii na Dwarfs oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2222 dodanie ksywki Pierun, zmiana armi z na Daemons of Chaos oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2310 zmiana ksywki na Suchar oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2311 zmiana armii na Bretonnia oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2657 zmiana armii na Wood Elves oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
ID 2781 zmiana nazwiska na Spólnik oraz zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
Hurtowo:
ID 1687, ID 2302, ID 2304, ID 2306, ID 2307, ID 2308, ID 2309 - zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
Zrobione. Sprawdź czy czegoś nie ominąłem.Heinrich pisze:Prosze o sporą ilość zmian:
...
Proszę o zmianę:
ID: 1992, proszę wykreślić klub XIII Kohorta. zmienić na . czyli bez klubu
ID: 1992, proszę wykreślić klub XIII Kohorta. zmienić na . czyli bez klubu
Wszystko ok, ale zapomniałem dodać jeszcze jednej osobyadeon pisze:Zrobione. Sprawdź czy czegoś nie ominąłem.Heinrich pisze:Prosze o sporą ilość zmian:
...
Poprosze jeszcze:
ID 2303 - zmiana nazwy klubu na TKF GRYF
Z góry dzięki.
Szanowni gracze Demonów i VC - przefarbujcie się ostatecznie w rankingu, a nie robicie chaos i zamieszanie. A ci co grają kilkoma armiami niech se wpiszą "." zamiast jednej konkretnej - będzie przejrzyście dla reszty !!
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- swieta_barbara
- habydysz
Podpisuje sie pod prosba Scimiego.
To ja proszę o zmianę armii na "." Id.1674.Scimitar pisze:A ci co grają kilkoma armiami niech se wpiszą "."
W tym sezonie grałem już Bretką, Imperium, Orkasami i Demonami. Przypuszczam ze do końca tego sezonu zagram jeszcze ze dwoma.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.