Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków

Lizardmen

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Jaszczurx pisze:już wiadomo że będą w marcu(wiadomość od sprzedawcy )
A mi nie powiedzial :(

EDIT moze nie pisz kto co i jak bo przypuszczam ze on nie powinien tego mowic ;)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Jaszczurx pisze:już wiadomo że będą w marcu(potwierdzone źródło)
już lepiej ;) ?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Jaszczurx pisze:już wiadomo że będą w marcu(potwierdzone źródło)
heh to nie wiem czy już zaczynać przygodę z Lizakami czy czekać xD a mówili , że za rok będzie nowa edycja czupa czupsów

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

box skinkow, saurus lorda z buta, kroxigory, shamanow i slanna mozesz spokojnie kupowac moim zdaniem
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Alister
Chuck Norris

Post autor: Alister »

Ja tez mam potwierdzenie ze szkolenia GW o Lizakach na luty/marzec.
Mam tylko ze figsy 7ed. to bedzie ewolucja, a nie rewolucja jak miedzy 5, a 6.

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

tym lepiej
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Uff to moze nie wywala lizakow ze squadu na Euro i bedziemy mogli o miejsce powalczyc :D
pozdro

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Ja sie tylko boje zeby z tego nie powstaly nastepne demony i co za tym by szlo masowy bum na lizaki :(
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Zrobimy rade slannow , zakażemy kijankom grać i nikomu figsó nie bedziemy pozyczac :D
Pozdro

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Dobry pomysł xD. Kijankę to może nie jestem xD. Szczerze jak patrzyłem na tą konkretniejszą garstkę plotek to może być przegięcie. Engine, czary Slanna :P . Anty armia na demony i VC.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

SlanesH pisze:box skinkow, saurus lorda z buta, kroxigory, shamanow i slanna mozesz spokojnie kupowac moim zdaniem
chyba poczekam na jakieś pierwsze foty coś ^^ bo może nowe modele skinków będą :)

Awatar użytkownika
Sebollus
Mudżahedin

Post autor: Sebollus »

Skinków mam nadzieje nowych nie dadzą . Za to z miła chęcią bym powitał nowe plastikowe temple guardy czy nowa kawalerie(a przynajmniej ze zmienionymi cold one-ami)

Co do zasad to mam szczerą nadzieje wbrew temu co mówią użytkownicy tego forum że lizaki jednak dostaną coś prze giętego. Dlaczego? Już mówię , otóż lizardmeni to wg mnie jedna z trudniejszych do prowadzenia armia , dla początkującego albo dla gracza który nie ma dużo czasu na grę w miesiącu( np ja.) gra się tym naprawde tródno. A przykro jest stawiać swoją armie na stole na przeciwko takich np VC, czy Demonów i patrzeć tylko jak oni kroją twoich łuskowatych a ty tylko ściągasz modele ze stołu. Dlatego chce mocnego dopakowania tej armii, przynajmniej tak żeby z wyżej wymienionymi armiami mógł sobie powalczyć sr. zaawansowany gracz ze śr.zaawansowanym jak równy z równym.

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Ja czekam na nową edycje lizaków, bo prawie jestem pewien, że będzie to moja druga armia po HE. Mam tylko nadzieje, że nie zrobią z Lizakami tego co z Demonami, bo nie chcę być postrzegany jako "jeden z wielu, który się rzucił na nowe Lizaki". Co do samych jednostek, to chciałbym tylko aby ugrywalnili Stedzia i Saurusy. Reszta jest OK.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Saurusy bardziej grywalne i miło ogólnie chyba kupię to co chciałem (tj. 2 boxy skinków z 6 kroxów 3 salki 2 priesty i biegacz jakiś ) bo nie wierzę w nowe skinki (jakby dali nowe to musiałyby być naprawdę ładne abym je zakupił ) nowe CO by się przydały te dla mnie jakoś nie błyszczą wyglądem
nowe Guardy byłyby takim odświeżeniem i może coś ciekawego by dostały

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Ale moze jak book bedzie giety to sie ludzie skapna ze teraz wszystkie beda takie i beda czekac na cos jeszcze lepszego :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

slaanesh no problem... poczekamy 3-4 miesiące na nową armię a wtedy w zakładce jaszczuroludzie na allegro 200 pozycji ;]

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

ludzie ograniczcie spam.... macie temat "marzenia o 7edycyjnych lizakach", tam sobie piszcie swoje marzenia ;-) tu zostawcie miejsce na ploty! :-D

Awatar użytkownika
Shinjitsu
Wałkarz

Post autor: Shinjitsu »

Dobrze napisane:-)

Za slownikiem jezyka polskiego:

"plotka" «niesprawdzona lub kłamliwa wiadomość powtarzana z ust do ust, najczęściej szkodząca czyjejś opinii»

marzenie
1. «powstający w wyobraźni ciąg obrazów i myśli odzwierciedlających pragnienia, często nierealne»
2. «przedmiot pragnień i dążeń»
3. «ciąg myśli i wyobrażeń powstających podczas snu»
4. pot. «o czymś doskonałym»

Najbardziej ujelo mnie sformulowanie "ciag obrazow i mysli" :-)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

nie wiem, czy już widzieliście:
His news which he claims are pretty serious:

Temple guards will be cheaper by 2 points, plastic instead of metel, going back to being special (With slann on the field CORE). Better options (blessed mark, carry great weapon, light armour) and still able to carry magic banner

*Skink will have the option of cohorts or skrimisher, will have "hate skeven", able to mount on horn ones once again(in that case, they will have light armour and sheild). carry blessed mark (yay!) and will have the option of kroxigor/skinks skirmisher as a unit

*Skink priest and Skink Chief will have the option of blessed mark (including Itzl), have the option on mounts (terradon, horn ones, or cold ones) Not bad so far! There's more.

*Predetory fighter will change into what might give the saurus warriors the advantage in combat. Something to do with stubbornness (I'll get more info later on)

*Kroxigors will or might get light armour

*Arcanodaon will become a real model

Now the one I'm going type is unconfirmed nor denied rumor from games workshop officals.

*Snakemen will be introduced as archer with poison attack and are not slow in terrain.

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

blagam niech to bedzie prawda :P
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

ODPOWIEDZ