Nadciągają Hordy Chaosu :)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

Zablokowany
Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

:lol2:

pozwoliłem sobie oprawić

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

kurde, wyprzedziłeś mnie, bo dobry tekst zapodał :D

Ciekawe jak w rozpie będą się sprawdzaly 2 hellcannony ;)

Awatar użytkownika
ulgdor
Wałkarz

Post autor: ulgdor »

"Ciekawe jak w rozpie będą się sprawdzaly 2 hellcannony"

Mniej więcej jak jeden, tylko z tą różnicą, że 2 razy częściej nie będziesz trafiał, a 2 razy szybciej uda Ci się zaszarżować :P

Glemigobles
Wałkarz

Post autor: Glemigobles »

juz to pisalem, ale kiedy widza ta okladke to nie moge sie powstrzymac - ta okladka ssie jaja..jaja malpy...brakuje tylko chmurki nad tym pedalskim samurajem z napisem:"Drzyjcie smiertelnicy!"..jak zobaczylem ta okladke to sie przerazilem, ze oto widze nowych chosenow, cale szczescie nie ma takich zolnierzy w tej armii...wydaje mi sie, ze lepiej by wygladalo, jakby dali stary oklepany obrek niszczyciela pragi ;)

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Który jej tak naprawde nie zniszczył... :D

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Glemigobles pisze:juz to pisalem, ale kiedy widza ta okladke to nie moge sie powstrzymac - ta okladka ssie jaja..jaja malpy...brakuje tylko chmurki nad tym pedalskim samurajem z napisem:"Drzyjcie smiertelnicy!"..jak zobaczylem ta okladke to sie przerazilem, ze oto widze nowych chosenow, cale szczescie nie ma takich zolnierzy w tej armii...wydaje mi sie, ze lepiej by wygladalo, jakby dali stary oklepany obrek niszczyciela pragi ;)
A jakie znaczenie ma ta okladka dla rozgrywki czy jakiegokolwiek innego aspektu tej gry? :roll:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

bo jak wyjmiesz takiego brzydkiego AB na turneju to wstyd :roll:

Awatar użytkownika
ulgdor
Wałkarz

Post autor: ulgdor »

Zawsze można własną lepszą okładkę narysować i zakleić tą brzydką :P

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

żebys wiedział - zeskanuje starą, wyfrukuje w kolorze, i zakleje tę nową :)

tak bym zrobił, ale ta jest wystarczająco chaośniko-chamsko-oczojebno-jajcarska i na bank będę sie z nia woził po turniejach :D
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Cholera, im bardziej się na pana z okladki patrze, to tym większe ogarnia mnie przeczucie, że zaraz wydrze się po japońsku i zmieni w wielkiego robota, który będzie niszczył Tokio.
Uerph.

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Transformersy w bajce mówiły po angielsku :lol2:

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

E tam

Ja im bardziej się jej przyglądam, tym bardziej mi się podoba - co z tego, że tej okładce bliżej do jakiejś mozaiki na szlafroku niż 1 strony armii WOCh:P Ma to coś w sobie :D
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

Mor
Pseudoklimaciarz

Post autor: Mor »

Warriors of Kamigawa, a ta fortyfikacja z tyl to nic innego jak chinski mur.

Nie mogli dac okladki z Death's City? szczenariada w stanach musi sie miec czym podniecac :(, nienawidze takiego komercyjnego podejscia!

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Mówcie co chcecie, mnie się okładka podoba :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Najzabawniejsze jest to, że mi też się podoba, choć jest przekomiczna imo :D
Uerph.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

okladka jak okladka, jest spoko, co Wy chcecie od niej ;) ?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Ależ nic. Próćz tego, że ten srogi woj wygląda, jakby stojąc na zgliszczach plądrowanej miejscowości miał powiedzieć "taak, taak, krew dla boga krwi! a teraz oddacie mu wszyscy swoje dusze, a ja zawładnę wszystkimi kolorowymi przedmiotami, młuhahahaha!"

dobra, ja juz kończę, ile można się pastwić nad lordem śmierci i wszelakich słodkości?
Uerph.

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Okładka była już pokazana dużo wcześnie ale skoro tak się dużo o niej mówi to napisze że moim zdaniem jest średnia. Poprzednia była dużo lepsza.
Zawsze mogło być gorzej :wink:
Zastanawiam się czy te unoszące się w powietrzu penisy z czaszkowatą głową, skrzydłami i dzwoneczkami to nowa jednostka czy co? Z reguły wszystkie książki mają na okładkach niewielką ilość jednostek zawartych w armii. Dlatego myślę że to coś nie zostało tak z dupy narysowane. Ktoś jest tego samego lub innego zdania? 8)

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

jest

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Zastanawiam się czy te unoszące się w powietrzu penisy z czaszkowatą głową, skrzydłami i dzwoneczkami to nowa jednostka czy co? Z reguły wszystkie książki mają na okładkach niewielką ilość jednostek zawartych w armii. Dlatego myślę że to coś nie zostało tak z dupy narysowane. Ktoś jest tego samego lub innego zdania? Cool
to samo mowili jak wychodzili dwarfy, ze maja miec sterowiec...

Zablokowany