![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
pozwoliłem sobie oprawić
Moderator: JarekK
A jakie znaczenie ma ta okladka dla rozgrywki czy jakiegokolwiek innego aspektu tej gry?Glemigobles pisze:juz to pisalem, ale kiedy widza ta okladke to nie moge sie powstrzymac - ta okladka ssie jaja..jaja malpy...brakuje tylko chmurki nad tym pedalskim samurajem z napisem:"Drzyjcie smiertelnicy!"..jak zobaczylem ta okladke to sie przerazilem, ze oto widze nowych chosenow, cale szczescie nie ma takich zolnierzy w tej armii...wydaje mi sie, ze lepiej by wygladalo, jakby dali stary oklepany obrek niszczyciela pragi
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
to samo mowili jak wychodzili dwarfy, ze maja miec sterowiec...Zastanawiam się czy te unoszące się w powietrzu penisy z czaszkowatą głową, skrzydłami i dzwoneczkami to nowa jednostka czy co? Z reguły wszystkie książki mają na okładkach niewielką ilość jednostek zawartych w armii. Dlatego myślę że to coś nie zostało tak z dupy narysowane. Ktoś jest tego samego lub innego zdania? Cool