Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Nie tobie jednemu. Toc ten pan jest wręcz apoteozą i dokładnie wskazuje jak powinien wyglądac prawdziwy wojownik chałasu!Jankiel pisze:Mówcie co chcecie, mnie się okładka podoba
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
chodzi o ten mózdzek?
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Okładka nie jest zła... Mogłaby być bardziej "z pola bitwy", ale nie ma na co narzekać. Tylko te skrzydlate "prąciomuchy" jakieś dziwne i jakoś budynki mnie nie przekonują, ale na prawdę nie ma powodu żeby tak histeryzować
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Hmm może jest tak jak piszesz Lasti, ale ten Kornik(moim zdaniem fajny)to jednak troszkę za czysty jak na woja świeżo po bitwie.
-
- Wałkarz
pozostane twardy i surowy w swojej ocenie..nawet jezeli ten obrazek nie wydaje sie Wam tandetny i ubogi, to przynajmniej zwroccie uwage na wykonanie...sa niedorysowane twarze, budynek z tylu wyglada jakby dziecko mialo narysowac kosciol i w ogole wszsytko wyglada na jakis concept art i to w stanie tworzenia, do tego tak najgorzej zrobiony, ze wyglada jak fake. A moze Was po prostu tak przerazil ten srogi zolnierz z "etykiety"
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Nie twierdzę, że to jakieś wielkie dzieło. Faktycznie obrazek jest jakby obdarty z tajemniczości i grozy Chaosu, twarze(te żywe) nieudane, ale generalnie nie trzeba z tego powodu wyklejać nowych okładek z literek wyciętych z gazety, wysadzać najbliższego warzywniaka, układać tarota, ani pisać do Faktu. Naprawdę bywają gorsze okładki...
gadajcie sobie o okładkach, ja idę lepić forsakenów:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
orły miały być orłyShino pisze:to samo mowili jak wychodzili dwarfy, ze maja miec sterowiec...Zastanawiam się czy te unoszące się w powietrzu penisy z czaszkowatą głową, skrzydłami i dzwoneczkami to nowa jednostka czy co? Z reguły wszystkie książki mają na okładkach niewielką ilość jednostek zawartych w armii. Dlatego myślę że to coś nie zostało tak z dupy narysowane. Ktoś jest tego samego lub innego zdania? Cool
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
pasuje jeszcze "tuti fruti"Szczurza Jucha pisze:Patrząc się na majestatyczną postać na okładce przychodzi mi do głowy taki opis:
Lord Khorna, władca czaszek, krwioupuszcz, herold śmierci, mistrz lizaków, pan cukru-pudru, niszczyciel śmiertelnych, zjadacz lodów truskawkowych, wielbiciel kolorów, nieustraszony zabójca.
-
- Wałkarz
Co postow "co ma za zanczenie okldka" - jasne, zadnego.Chodzi tylko o to, ze jak kupuje produkt to chcialbym zeby dobrze wygladal.Moge np.kupic sobie czarne auto, ale moge tez go nie malowac tylko wysmarowac gownem, jakie to ma znaczenie? pewnie zadne bo auto przeciez jezdzi.Nie lubie rzeczy niedopracowanych.Przeklada sie to na moje obrzydzenie do noszenia skarpet razem z sandalami, podciaganiu spodni do pepka,ruchaniu brzydkich dziewczyn - bo tez maja dziure, uznawaniu ze cos musi byc max funkcjonalne i to juz wystarczy - moze byc brzydkie. Nie nie nie!Po porstu:
Lubie ladne rzeczy
Nie lubie rzeczy brzydkich
finito
Lubie ladne rzeczy
finito
a co to ladna bądż brzydka rzec?
konia z rzędem kto na to odpowie i przedstawi dowody
p.s. Rób spacje po kropkach i po kropce zaczynaj z wielkiej, bo ten post to taki ciąg wyrazów
konia z rzędem kto na to odpowie i przedstawi dowody
p.s. Rób spacje po kropkach i po kropce zaczynaj z wielkiej, bo ten post to taki ciąg wyrazów
Wiecie co jest wkurzające? Nabijanie sobie licznika postów marudzeniem na temat okładki. Mnie ona nie przeszkadza okładka okładką, bitwy za gracza nie wygra. Dla mnie ważne jest co będzie zawierał AB a nie jak wygląda, choć ładne arty mile bym widział. Im więcej wiem na temat nowych warriorów tym bardziej sie zastanawia, czy po skończeniu bestii nie zacząć ich zbierać.
CHAOS!!! i wszystko jasne
CHAOS!!! i wszystko jasne
Czcij wilka i jego watahe, bo jak nie to wp*****!!!
Albo picie książa bo ma te 5 point ileś %Glemigobles pisze:Nie lubie rzeczy niedopracowanych.Przeklada sie to na moje obrzydzenie do noszenia skarpet razem z sandalami, podciaganiu spodni do pepka,ruchaniu brzydkich dziewczyn - bo tez maja dziure, uznawaniu ze cos musi byc max funkcjonalne i to juz wystarczy - moze byc brzydkie. Nie nie nie!Po porstu:
Lubie ladne rzeczy
finito
On ma racje ^_-, ja prosto po zakupie owijam w papier.