Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
DP świetnie wygląda ale mam nadzieje że będzie opcja z inna głową kilka stron wcześniej były zdjęcia fragmentów DP i byłą tam inna czarna głowa która wyglądała lepiej.
Jeśli chodzi o psy to najmniej mi się podobają z wszystkich nowych figurek. Dziwne futro, małe oczka, rogi śmiesznie zakrzywione. Ja i tak będę korzystał z konwertowanych wilków
Jeśli chodzi o psy to najmniej mi się podobają z wszystkich nowych figurek. Dziwne futro, małe oczka, rogi śmiesznie zakrzywione. Ja i tak będę korzystał z konwertowanych wilków
- Offspringman
- Kretozord
jednak stare psy bardziej mi się podobały.
ale demon całkiem konkretny
ale demon całkiem konkretny
jakbyś był ważącym 150kg przypakowanym mutantem w świecie fantasy to też byś umiał!:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
psy sa mocno srednie... starzy gracze chaosu ktorzy juz i tak maja 15-20 psow napewno ich nie kupia bo stare sa zwyczajnie lepiej wyzezbione, ale dla ludzi zaczynajacych od nowa zbieranie chaosu jest to super deal... 10 psow za 12 Ł to nie to samo co 4 za 12Ł jak bylo do tej pory z metalowymi
demon jest ok, ale nie powala, belakora nie przebije i nie jest to rowniez model ktory bylby tak superowy zeby go musiec miec... jest ok
narazie dla mnie absolutnym liderem w figsach jest kolo na juggerze a z oddzialow maruderzy konni
pzdr
demon jest ok, ale nie powala, belakora nie przebije i nie jest to rowniez model ktory bylby tak superowy zeby go musiec miec... jest ok
narazie dla mnie absolutnym liderem w figsach jest kolo na juggerze a z oddzialow maruderzy konni
pzdr
Zbroje chaosu przeważnie są zrośniete ze skórą noszącego więc to coś jak chitynowy pancerz u owadów. A nawet takie żuki http://img.interia.pl/encyklopedia/nimg/chrzasz.jpg
zasuwają naprawdę szybko. Z siłą podobnie, mrówki portafią przenosić ciężary wielokrotnie przekraczające masę ich ciała.
Chaosiarze w późniejszym stadium to nie ludzie.
zasuwają naprawdę szybko. Z siłą podobnie, mrówki portafią przenosić ciężary wielokrotnie przekraczające masę ich ciała.
Chaosiarze w późniejszym stadium to nie ludzie.