Warhammer Online [temat-protoplasta]
Moderator: Bania
a jaką nazwę proponujecie na ew. gildię ?
I po której stronie konfliktu
Ja od razu powiem, że jestem przeciw nazwie wfb-pol
I po której stronie konfliktu
Ja od razu powiem, że jestem przeciw nazwie wfb-pol
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
pfff. . .
a tak nawiasem mówiąć. . . będę rozczarowany jeżeli w którymś z dodatków nie wyjdzie klasa korsarzy. . .
a tak nawiasem mówiąć. . . będę rozczarowany jeżeli w którymś z dodatków nie wyjdzie klasa korsarzy. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
ile na taki serw wchodzi wiary ?
nie wiadomo, w OB na początku czasami trzeba było i po 15 minut po stronie Destro czekać na wejście bo był pełny, potem zwiększyli limit i było dobrze
teraz pytanie, czy jak zwiększą to zwiększą na tyle ludzi ile przyjdzie?
a i jest zmiana planów, na head start jest mniej serwerów, Core RP jest jeden, Burlok i w niego chyba celuję
teraz pytanie, czy jak zwiększą to zwiększą na tyle ludzi ile przyjdzie?
a i jest zmiana planów, na head start jest mniej serwerów, Core RP jest jeden, Burlok i w niego chyba celuję
generalnie wygląda to tak
na Core jest PvP, czy tam RvR tylko w wydzielonych miejscach, im dalszy tier tym miejsca do RvR więcej
na Open jest RvR wszędzie, możemy nawet się liczyć z tym że do początkowej lokacji wbije nam banda wrogów na 10 levelu....
Core RP i Open RP to tak jak wyżej z tą różnicą, że trzeba odgrywać postacie
z tego co się orientuję to z serwerów Core Polacy idą głównie na Karak Eight Peaks, z Open na Sea of Dreams a z Core RP na Burloka
na Core jest PvP, czy tam RvR tylko w wydzielonych miejscach, im dalszy tier tym miejsca do RvR więcej
na Open jest RvR wszędzie, możemy nawet się liczyć z tym że do początkowej lokacji wbije nam banda wrogów na 10 levelu....
Core RP i Open RP to tak jak wyżej z tą różnicą, że trzeba odgrywać postacie
z tego co się orientuję to z serwerów Core Polacy idą głównie na Karak Eight Peaks, z Open na Sea of Dreams a z Core RP na Burloka
W grach MMO polega to na uzywaniu odpowiedniego slownictwa i nie tworzeniu zadnych nazwiazan do realnego swiata.Christos pisze:Co to znaczy "odgrywać postacie"?
Fajne w WAR beda achivmenty (Tome of Knowledge) np. Killed x players as a chicken, Killed x chickens as a chicken albo Made a talisman while unarmored in lava
niestosowne są także rozmowy o nowych modelach telefonów komórkowych, nieklimatyczne nazwy postaci i gildiiNehan pisze:w sensie "omg u r a n00b!!! pwnd"?
Mam do was ludzie pytanie, dosyc wazne z mojego pkt. widzenia. Orientujecie sie jakie wymaganai sprzetowe ma Warhammer online ?? dzieki za info z gory pozdro
http://herald.warhammeronline.com/warhe ... war?id=168Michał pisze:Mam do was ludzie pytanie, dosyc wazne z mojego pkt. widzenia. Orientujecie sie jakie wymaganai sprzetowe ma Warhammer online ?? dzieki za info z gory pozdro
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
I jeszcze jedno pytanie a propos wymagań sprzętowych:
od razu zaznaczam że słabo sie znam na sprzętach
O co chodzi z Pixel Shader 2.0? Jak sprawdzić czy moja karta współgra z tym czymś?
Mam NVIDIA GeForce 7600 GS
od razu zaznaczam że słabo sie znam na sprzętach
O co chodzi z Pixel Shader 2.0? Jak sprawdzić czy moja karta współgra z tym czymś?
Mam NVIDIA GeForce 7600 GS
Obsługuje (nawet PS 3.0), nie martw się