Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Jutro zamykam, więc bądź koło 14-15tej. Spodziewam się kolejnego sympatycznego starcia, jak zwykle z Tobą, ergo zero ciśnienia, 100% klimatu
(czytaj elfiej nienawiści)

No niestety nie udało się dziś zgrać czasowo z ksh ,za to zagrałem z Marcinem...ale chyba lepiej by było gdybym został w domu bo dostałem straszne bęcki. Niech mi jeszcze ktoś powie że elfy to doskonali strzelcy, a ich bolce to cud techniki...to ryknę śmiechem
Chłopaki kminili nad nimi kilka tysięcy lat a jak trzeba trafiać na 2+ w takiego tanka to akurat mi się trafił wadliwy egzemplarz, a w zasadzie 4 

Spoko Dibo - już go nie ma - to efekt popijawy
Chociaż najwidoczniej mamy inne wyznanie sportowe 
Hypnotic - szkoda, że się nie udało - mógłbyś wziąć rewanż za ostatni turniej

Hypnotic - szkoda, że się nie udało - mógłbyś wziąć rewanż za ostatni turniej

Dzisiaj rozstrzygnęły się kolejne miejsca w naszym pucharze:
7 - Michał Głowa po zwycięstwie 15-5 nad Pawłem (w pierwszym meczu był remis). Michał grał DE a Paweł krasnoludami.
5/6 - moje zwycięstwo nad Wiewiórem - cóż, tylko 12-8, po 4. rundach było mega dobrze i połakomiłem się na maskę...wyszło tak sobie, gdyby nie zdany stuborn na brokule to mogło być nawet blisko remisu. Chociaż w zasadzie sytuacja na stole była taka, że orkom został jeden oddział, a mnie nieco więcej
Drugiego meczu nie będzie, więc ja jestem piąty a Wiewiór szósty. Co z resztą gier? Jutro mieliśmy kończyć...
Resumee:
1/2 Oskar - Butan
3/4 Dydu - Skaven
5. Ksch
6. Wiewiór
7. Głowa
8. Paweł S.
9/10 Cinek - Raptor (po pierwszym 9-11)
11. Charki
12. Dibo
13. Undead
14. M.Rdzanek
15. Arte
16. DaBossa
7 - Michał Głowa po zwycięstwie 15-5 nad Pawłem (w pierwszym meczu był remis). Michał grał DE a Paweł krasnoludami.
5/6 - moje zwycięstwo nad Wiewiórem - cóż, tylko 12-8, po 4. rundach było mega dobrze i połakomiłem się na maskę...wyszło tak sobie, gdyby nie zdany stuborn na brokule to mogło być nawet blisko remisu. Chociaż w zasadzie sytuacja na stole była taka, że orkom został jeden oddział, a mnie nieco więcej

Resumee:
1/2 Oskar - Butan
3/4 Dydu - Skaven
5. Ksch
6. Wiewiór
7. Głowa
8. Paweł S.
9/10 Cinek - Raptor (po pierwszym 9-11)
11. Charki
12. Dibo
13. Undead
14. M.Rdzanek
15. Arte
16. DaBossa
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 18:00 przez ksch, łącznie zmieniany 1 raz.
Na gg napisałem ci że dydek nie ma czasu grać ze mną bitew bo jedzie na wakacje i po prostu walkowerem oddaje mi wygraną, a wiec ja zajmuje trzecie miejsce a on zajmuje czwarte, więc on nas tyle, a oskar z butanem nie wiem kiedy zagrają, oskar moze grać codziennie z butan siedzi w wawie więc nie prędko pewnie przyjedzie, musicie to rozstrzygnać jak chcecie.
Pozdro
Pozdro
W Krakowie moge pojawiac sie tylko w Weekend a wtedy zazwyczaj cos sie dzieje w Imperium. Liczylem ze zdaze zagrać w okresie Lipcu, jednak zbyt dlugo czekałem na drugiego finalistę. Proponuje pierwsze miejsce dla Oskara (w Krakowie najwcześniej pojawię się na Arenie).
W ten weekend np. jest u nas turniej Butan i co z tego? Będą 2-3 wolne stoły... Za tydzień w weekend będzie turniej Magica, myślę że będą 3-4 wolne stoły...proponowałem, że mogę otworzyć nawet w niedzielę, kiedy nic się u nas nie dzieje. Zastanówcie się jeszcze z tym finałem.
Dobra - wpisałem miejsce Charkiego i Diba oraz Undeada i Michała Rdzanka, ponieważ ten ostatni, ani się nie pojawia na forum, ani u nas w sklepie. Pozostały więc trzy gry, które mam nadzieję się odbędą, a w każdym razie mam nadzieję, że odbędzie się finał. A tymczasem żegnam do 25 IX.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!