Warhammer Online [temat-protoplasta]
Moderator: Bania
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
możecie ocenić szanse mojego kompa na pociągnięcie gry?
mam:
Intel Celeron D CPU 3.33Ghz
1,50 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
Grałem trochę w LoTRO (do 50 lvl) i na maksymalnych ustawieniach śmigało bez problemów. Dopiero w Etten (lokalizacja do PvP dla niezorientowanych Mrugnięcie ) przy większych potyczkach grupowych, a w zasadzie w środku zdobywanej twierdzy zaczynało ostro skakać i gra stawała się w zasadzie niemożliwa.
W związku z tym że PvP, no i RvR w WAR są na porządku dziennym boje się że nie dam rady pograć Smutny
Z góry dzieki za odpowiedz.
Christos
mam:
Intel Celeron D CPU 3.33Ghz
1,50 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
Grałem trochę w LoTRO (do 50 lvl) i na maksymalnych ustawieniach śmigało bez problemów. Dopiero w Etten (lokalizacja do PvP dla niezorientowanych Mrugnięcie ) przy większych potyczkach grupowych, a w zasadzie w środku zdobywanej twierdzy zaczynało ostro skakać i gra stawała się w zasadzie niemożliwa.
W związku z tym że PvP, no i RvR w WAR są na porządku dziennym boje się że nie dam rady pograć Smutny
Z góry dzieki za odpowiedz.
Christos
a tam. . . w końcu to dark fantasy Open rządzi Nie ma to jak śmierć z rąk 10 orków od razu na początku gry
W ogóle zapełnienie serwów też jest bardzo dark. . . na wielu jest destruction na full, a order na low. Po prostu mrok na maksa :p Krasnoludy, elfiki i ludziki zalewane przez hordy mutantów, orków, wojowniów chaosu i druchii czego innego może chcieć zapalony fan młotka ? ;P przy takich niekorzystnych proporcjach order nie ma szans na zdobycie stolic zła. . . i słusznie. Bo widział ktoś aby Imperium zajęło kiedyś jakiekolwiek miasto chaosu ? To chaos ma w ogole jakieś miasta. . . ?
I jeszcze takie pytanie offtopowe. . . a właściwie nawet nie offtopowe.
Tak sobie myślę, że trza kupić nowego kompa co by war online ruszył. Tyle, że w moim przypadku w grę wchodzi tylko lap.. . jakiego laptopa musiałbym kupić aby war mi bez problemu ruszył na wysokich detalach ? Byłbym wdzięczny za zaproponowanie konkretnego modelu, a jeśli nie to chociaż ceny. . .
Zakładam że neo 512 nie wystarczy do tego by grać w wara bez lagów. Do ile musiałbym ją podkręcić aby grać ?
W ogóle zapełnienie serwów też jest bardzo dark. . . na wielu jest destruction na full, a order na low. Po prostu mrok na maksa :p Krasnoludy, elfiki i ludziki zalewane przez hordy mutantów, orków, wojowniów chaosu i druchii czego innego może chcieć zapalony fan młotka ? ;P przy takich niekorzystnych proporcjach order nie ma szans na zdobycie stolic zła. . . i słusznie. Bo widział ktoś aby Imperium zajęło kiedyś jakiekolwiek miasto chaosu ? To chaos ma w ogole jakieś miasta. . . ?
I jeszcze takie pytanie offtopowe. . . a właściwie nawet nie offtopowe.
Tak sobie myślę, że trza kupić nowego kompa co by war online ruszył. Tyle, że w moim przypadku w grę wchodzi tylko lap.. . jakiego laptopa musiałbym kupić aby war mi bez problemu ruszył na wysokich detalach ? Byłbym wdzięczny za zaproponowanie konkretnego modelu, a jeśli nie to chociaż ceny. . .
Zakładam że neo 512 nie wystarczy do tego by grać w wara bez lagów. Do ile musiałbym ją podkręcić aby grać ?
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
- Christos
- Kretozord
Ja też na Core. Myślałem właśnie o Karak Eight Peaks, ale tam teraz takie jazdy z kolejkami że chyba nie będę patrzył gdzie idą polskie gildie i wezmę jakiś mało popularny.
Poczekam do oficjalnej premiery i wtedy się zobaczy.
Poczekam do oficjalnej premiery i wtedy się zobaczy.
- Christos
- Kretozord
Nie wiem skąd takie negatywne podejście do polaków w sieci? Polak też człowiek. Pewnie tyle samo debili zdarza się wśród innych narodowości.
Fakt że doświadczenia mam niewielkie - raptem kilka miesięcy grania w LOTRO, ale jakoś narzekać nie mogę na grających tam Polaków. Po jakimś czasie dołączyłem nawet do jednej z polskich gildii.
Fakt że doświadczenia mam niewielkie - raptem kilka miesięcy grania w LOTRO, ale jakoś narzekać nie mogę na grających tam Polaków. Po jakimś czasie dołączyłem nawet do jednej z polskich gildii.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2008, o 07:39 przez Christos, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie by jednak bylo gdybysmy grali na jedym serwie wszyscy. przynajmniej forum gildii nie 3ba by bylo zakladac
Czemu nie? Powinno wystarczyc. W WoWa gralem na przeludnionym Burning Legion bez lagow.Ritchie pisze:Zakładam że neo 512 nie wystarczy do tego by grać w wara bez lagów. Do ile musiałbym ją podkręcić aby grać ?