Galeria Sławola [19.07.21 - The Tainted]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ale te Ghoule zmarznięte! Aż sine od odmrożeń
... spróbuj kiedyś pobiegać sobie przy minus dwudziestu stopniach, wywalić się kilka razy...uwierz śnieg jest wszędzie a i do statyczności coraz bliżej...Shino pisze:ten snieg na figsach jakos zawsze mi nie odpowiadal sprawia wrazenie statycznosci tych fogsow
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Corvus Albus
- Kretozord
Skoro to eteryki to chyba śnieg nie powinien się do nich przyczepiać...?
Fajni i tacy inni od zazwyczaj widywanych ... Mroczny klimat tez maja
Dokładnie Mało tego - w ogóle nie powinno być podstawek pod te figurki, a gracz powinien mieć Wriathy uwiązane na nitkach do palców jak marionetki i tak nimi po polu bitwy się poruszać - jakieś 2 cm nad blatemCorvus Albus pisze:Skoro to eteryki to chyba śnieg nie powinien się do nich przyczepiać...?
Sławolu chyba cos skopales ostrza na tym asasinie ;/ ogolem ten nmm miejscami jest dobry miejscami jest slaby - moze to wina fotek ?? ten plaszczyk wyszedl podobnie do poprzedniego czyli bdb z tylu w okolicy glowy (zlaczenie z szyja - takie jakis brudek powstal -> moze to jakis losz??)
Ogolem model robi pozytywne wrazenie ale to co pisalem wczesniej bardzo sie rzuca w oczy (sa niedociagniecia ktore jakby zostaly poprawione sprawilyby ze ten model zyskalby bardzo wiele)
ale ogolem cala figsa jest na + i ladnie bedzie sie komponowala w armi DE
Ogolem model robi pozytywne wrazenie ale to co pisalem wczesniej bardzo sie rzuca w oczy (sa niedociagniecia ktore jakby zostaly poprawione sprawilyby ze ten model zyskalby bardzo wiele)
ale ogolem cala figsa jest na + i ladnie bedzie sie komponowala w armi DE
@dead - nie ma tam brudu, tylko cienie, na pewno nie wash Poza tym specem od NMM nie jestem i nie chcę być Tylko broń jest tą techniką malowana, reszta jest szara.
@Kryst - tak to jest, jak się widzi najpierw figurkę Ale fotka i tak idealna nie jest.
@Kryst - tak to jest, jak się widzi najpierw figurkę Ale fotka i tak idealna nie jest.
Obiecałem i znowu się wymiguję
Ale skomentuję, a co....
Wrajty... - sam nie wiem co napisać. W zasadzie figurki które zbyt dużego pola do popisu nie dają. Pomalowane przyzwoicie ale porównując do szamana... Żartuję - ogólnie bardzo klimatycznie pomalowane co się bardzo chwali, że jednak zachowana będzie kompozycja armii. Za to plus :]
Dark Elf - DARK???? To nie jest "dark" Sławol. Ale pomijając to... Malowanie bardzo fajowe - płaszczyk jak na zwykłego elfa bardzo fajny. Fajnę cętki czy jak to nazwać. NMM do elfa OK, do DARKA bardziej mi się podobają metaliki
Maluj Waść VC bo armia będzie git w całości wyglądała
Pozdrawiam
Ale skomentuję, a co....
Wrajty... - sam nie wiem co napisać. W zasadzie figurki które zbyt dużego pola do popisu nie dają. Pomalowane przyzwoicie ale porównując do szamana... Żartuję - ogólnie bardzo klimatycznie pomalowane co się bardzo chwali, że jednak zachowana będzie kompozycja armii. Za to plus :]
Dark Elf - DARK???? To nie jest "dark" Sławol. Ale pomijając to... Malowanie bardzo fajowe - płaszczyk jak na zwykłego elfa bardzo fajny. Fajnę cętki czy jak to nazwać. NMM do elfa OK, do DARKA bardziej mi się podobają metaliki
Maluj Waść VC bo armia będzie git w całości wyglądała
Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Jacek_Azael
- Masakrator
Zajebisty assasin!!! Banshee też niczego sobie, ale assasin "zajebistszy"