miał ktoś coś takiego ? czy to mozliwe ze moj egz bede mogl aktywowac dopiero po skonczeniu headstartu ?

Moderator: Bania
Ram'u mało, musisz zwiekszyc do 1GB wtedy będziesz mógł "pograć"- na minimalnych detalach podejrzewam, bo grafika cienka ale obsluguje PS 2.0 (chyba ten model jako pierwszy).Kielon pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć czy WO ma mi szanse pójść?
Mój słaby sprzęcior to:
Pentium 4 CPU 2,4 GHz
512 RAM (ale mam ochotę na dniach wziększyć do 1 Gb)
NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB
Artein pisze:Tylko że na Openie są jakieś limity z wracaniem do poprzednich Tierów, a mi nie pasuje żebym nie mógł wrócić sobie gdzieś pozwiedzać, zyskać jakieś tome unlocks czy pomóc koledze....

Dark-Storm pisze:lol wczoraj chcialem sie wbic na k8p cos kolo 0:00 patrze! dluga kolejka to ide poogladac tv... no i zasnalem ... obudzielm sie rano , (7:05) i co widze ... jestem 4 w kolejceno ale trzeba isc do pracy !! pozdrawiam moze wieczorem sie uda
 Dodam ze nigdzie jeszcze nie wpisywalem zadnego numerka czy czegos podobnego
 Dodam ze nigdzie jeszcze nie wpisywalem zadnego numerka czy czegos podobnego
Ok, ale zdaje się że jak "prześpisz" swoja kolejkę to wywala Ci z powrotem na koniec.Artein pisze:ale lepiej omijajcie serwer Karak Eight Peaks, jako argument podam cytat jednego z użytkowników warhammer-online.plDark-Storm pisze:lol wczoraj chcialem sie wbic na k8p cos kolo 0:00 patrze! dluga kolejka to ide poogladac tv... no i zasnalem ... obudzielm sie rano , (7:05) i co widze ... jestem 4 w kolejceno ale trzeba isc do pracy !! pozdrawiam moze wieczorem sie uda
i wracam do nauki