demony thuriona :)
Moderator: KrzysiekW
Naprawdę dobra robota z tego co widzę, szczególnie że czasowo jesteś do przodu jak sądzę. Gratuluję pomysłów Mam pytanie: czym zamocowałeś metal do środka walizku (bo on oczywiście jest tam jakoś trzymany, prawda?)? Magnesy na ścianę walizki? A jeśli tak to czym je nakleiłeś? Ja właśnie na taki pomysł wpadłem w swojej "skrzyni czarów". Oczywiście super glue nie chce za chiny tego trzymać więc użyłem poxipolu i się zawiodłem strasznie, miało zaschnąć na kamień i trzymać a tu guzik, magnesy poodpadały bardzo szybko... Dodam tylko, że magnesy na podstawkach figurek poxipol trzyma jak marzenie.
no ja kleje poxipolem blaszki w walizce to sie na luzaku trzymaja, magnesow w walizke jeszcze nie wklejalem wiec nie powiem, na podstawkach tak jak u ciebie trzymaja mi sie bardzo dobrze, jedno co zauwazylem ze nalezy kleic magnesy na poxipol w poczatkowej fazie wiazania... jak juz sie naklada taki 5-6 minutowy to niestety slabo to sie potem przykleja i po kilkunastu oderwaniach podstawek od blaszki magnesy na niej zostaja... magnesy do walizki chce tez przykleic poxipolem, pozadna jego iloscia jak wykminie cos innego napewno tutaj napiszeMyth pisze:NMam pytanie: czym zamocowałeś metal do środka walizku (bo on oczywiście jest tam jakoś trzymany, prawda?)? Magnesy na ścianę walizki? A jeśli tak to czym je nakleiłeś? Ja właśnie na taki pomysł wpadłem w swojej "skrzyni czarów". Oczywiście super glue nie chce za chiny tego trzymać więc użyłem poxipolu i się zawiodłem strasznie, miało zaschnąć na kamień i trzymać a tu guzik, magnesy poodpadały bardzo szybko... Dodam tylko, że magnesy na podstawkach figurek poxipol trzyma jak marzenie.
pzdr
Herald, jeszcze bez podstawki (bo to Thuriona działka), jest jak go określiłem "w niebieskich pieluchach", Przyglądałem się temu diabelstwu dobrą godzinę zanim rozgryzłem co jest czym (I hate Gejzone minis) i stwierdzam że ten kolo ma baardzo długie rękawki a nie rzuca czar. Drugi herald jest bardziej pstrokaty, fotki już sam Thurion wrzuci jak dostanie figsa itd. itp.
Jeszcze nikt się nie wypowiedział na temat heralda więc może ja coś powiem Ten model GZ świetnie pasuje w swojej roli tak samo dodatkowe 3 szpony ładnie sie prezentują i podkreślają twórczość boga. Malowanie Malin'a jest niczego sobie i ja na pewno bym tego tak dobrze nie pomalował. Tak na marginesie, co do stwierdzania co jest czym znam to uczucie kiedy malowałem płaszcz dowódcy rycerzy chaosu
Mam tylko jedno ale do Heralda w "niebieskich pieluchach".
Imo przydał by mu się jeszcze jakiś inny tęczowy kolor oprócz niebieskiego ale to już kwestia gustu
Pzdr.
Mam tylko jedno ale do Heralda w "niebieskich pieluchach".
Imo przydał by mu się jeszcze jakiś inny tęczowy kolor oprócz niebieskiego ale to już kwestia gustu
Pzdr.
tak bylo w demonetkach :/ nie przerabialem wysokosci trzymania trzonka, tez mi to srednio lezy ale z doswiadczenia wiem ze plastikowych sztadarow nie mozna za mocno kroic... (sztandar na moich rycerzach co 2 turniej odpada ), a konwersja drobna, po co mam meczyc bardziej pozadny model, siekierka zamiast miecza ktory mi sie nie podobal, sztandar zamiast reki 'powozacej' i 3 elementy dajace Armour of Khorne na figsie wiecej nie potrzebaNarożny pisze:Cos troszke nisko trzyma trzonek. A takto, jakto delikatna konwersja,fajnie wyglada z klimatyczna siekierka.
Skończony Keeper of secrets, powiem wprost, w tym roku nie pomaluje ani jednego więcej 6 rękiego chudego nygusa, nie ma bata A figs wygląda tak:
Jutro albo dzisiaj w nocy dorzucę foty na ciemnym tle.
Jutro albo dzisiaj w nocy dorzucę foty na ciemnym tle.
Kiedy widziałem zdjęcia wip to te rączki tak jakoś mi nie pasowały ale po pomalowaniu muszę przyznać że podnoszą atrakcyjność modelu o 100%
Wiedziałem że zdjęcia ukażą się we wtorek i przeszły moje oczekiwania. Idealny w każdym detalu
Też kiedyś wstawię swojego Keepera ale niestety mam tę gorszą głowę.
Wiedziałem że zdjęcia ukażą się we wtorek i przeszły moje oczekiwania. Idealny w każdym detalu
Też kiedyś wstawię swojego Keepera ale niestety mam tę gorszą głowę.
KoniecznieJutro albo dzisiaj w nocy dorzucę foty na ciemnym tle.
A tu wariant z ciemnym tłem: