Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
O LOLquidamcorvus pisze: I coś dla prawdziwych twardzieli.
- Corvus Albus
- Kretozord
BUAHAHAH poprostu miazga, ja też chcę być prawdziwym twardzielem i będę mieć coś takiego w DEflach pieski wymiatają
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
A zabij mnie lub na ogniu przypiekaj, a ci nie powiem . Nie pamiętam, chyba go w JAMIE kupowałem, ale za to głowy też nie dam.duck83 pisze:a ja mam pytanie, drugi chariot goblinów - to produkcja jakiej firmy???
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Stąd.oczopek pisze:fajne malowanie z kąd ten squig wyskakujący z palca w "No i lekkie konwersje: Herszt i Szaman"
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ciemny brąz, rozjaśniany jasnym brązem (farby plakatowe).oczopek pisze:a jakiego kolorów urzywałeś w malowaniu ziemi(to pomarańczowate) w dioramkach?
Duży plus za to że chciało Ci się robić słoje na drzewcach. Minus za metaliki, wyglądają szczerze jak byś wziął białą farbę pomieszał z szarym, pobrudził trochę i już. Dodatkowo efekt jeszcze psują zdjęcia! Czym ty to robisz i dlaczego balans bieli i nasycenie niebieskim jest tak mocne? Momentami efekt całkiem starannych prac psuje ogólna bladość figurek, pewnie w realu lepiej to wygląda (mam taką nadzieję). Ogólnie szacunek za pomalowanie takiej ilości zielonych! Ja po dwóch regimentach gobosków wymiękałem. Jednak Baryłeczki się szybciej maluje.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Media-tech MT411 (1.3 MEGA PIKSEL), niestety obecnie nie dysponuję niczym lepszymTomaszT pisze:Dodatkowo efekt jeszcze psują zdjęcia! Czym ty to robisz i dlaczego balans bieli i nasycenie niebieskim jest tak mocne?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Kapitan łowców czarownic to skonwertowana (chociaż w tym przypadku to zbyt duże słowo) figurka Lorda Inkwizytora z zestawu Torquemada Coteaz - Inquisitor Lord and Retinueismael pisze:Ładne prace.
Mam pytanie: kapłan z orłem - co to za figurka ? Konwersja, czy standardowy model?