Tularian ( Mroczny Lord ) 555pkt
-naszyjnik khaaaaelethaaaa, pancerz mroku, karmazynow śmierć
-smok
Mihiltar (mistrz) 186pkt
-zbroja wiecznej służby, słomkaaaaa
-tarcz i płaszczyk
1lvl Itril 162pkt
-2x disspell sroll
-koń
20x korsarze, fcg 225pkt
5x DR kusze ,muzyk 117pkt
10x kuszników 100pkt
5x zimnych , fcg 175pkt
6x widm , dodatkow broń 102
2xbolty
1xhydra
1997pkt
Strzelanie mam , kydra z korsarrzami , zimnymi , Dr i Mihiltarem powinny rozgramić dużo i czekać aż smok rozwali tyły i pomoże głównym siłą , jedyne co mnie martwi to kiepściusienka maaaaagiaaa
(sory za te aaaa aaale mi się klaaaaawiaaaatura zacina , a nie chce mi się zmieniać)
pozdro
2000 Mroczne Elfy
2000 Mroczne Elfy
I believe in Honour.!
Ten master to BSB?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
zdecydowanie dał bym Ring of Hotek.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
na Masterze bedzie najlepszy.
Pabsp. Przeczytaj rulebooka ( ksiązke zasad) od deski do deski z 3 razy i swojego army booka ( ksiązke armi) tez. duzo sie dowiesz na niektóre tematy![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pabsp. Przeczytaj rulebooka ( ksiązke zasad) od deski do deski z 3 razy i swojego army booka ( ksiązke armi) tez. duzo sie dowiesz na niektóre tematy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)