Jak bedzie wiecej kaski - kupuję oddział psów chaosu i rycerzyków - oba maja swietne wzroy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a myjesz je z lekka domieszka wydla?spot pisze:Ja kupiłem sztandarowego do Krasiów i herosa z dwurakiem (tego drugiego to tak siłą rozpędu).
Sztandarowy jest świetny - dobrze obrobiony, model prawie nie wymagał szlifowania, dość prosty w malowaniu.
Nawet podoba mi sie sposób, w jaki go pomalowałem.
Jedyny problem jest taki, że mam wrażenie, że farba nie trzyma sie tak dobrze jak modeli GW. Chodzi mi konkretnie w wystające elementy sztandary i "sukienki". Musiałem je dwa razy domalować a teraz jak najszybciej pokryć warstwą ochronną.
yyy, to przed zakupem sobie jeszcze zlukamiqor pisze:a widziałeś te figurki piesków na żywo ? bo znajomy sobie kupił i zonk, są po prostu malutkie i wyglądają troche komicznie, choć wyrzeźbione są świetnie... szkoda troche bo to po prostu śmiesznie wygląda na stole - takie małe umięśnione mutatnty ^^
Krasie Gamezone'a są tak mierne, paskudne i w ogóle że to szok. Przyjrzyj się na żywo, porównaj do GW i powiedz mi w twarz że GZ robi lepsze.Lunn pisze:Najlepsze to u nich są krasnoludy, już się nie mogę doczekać tych hammerersów u mnie na półeczceNioh nioh nioh