Turniej "Bal u Rzeźnika"
napewno to wszyscy umrzemy ale postaram sie przyjechac niezaleznie od frekwencji, musze stescic ta armie dosc intensywniePająk pisze:Jeżeli to sprawi, że na pewno przyjedziesz to tak... będę Cię pilnował, żebyś nie przycinał dzieciaków:-Pthurion pisze:mozna grac nowymi warriorami?
Wielkie dzięki za przybycie dla Thuriona, Młodego z Bydgoszczy, mojego brata, Matiego(który spóźnił się na dwie kolejki:-P )... było nas pięciu a zapisanych było trzy razy tylu graczy... Żal.pl
Miejscówka jest wypaśna, da się zrobić turniej powyżej 2K na 28 osób, a na mniejsze punkty na grubo ponad 30... stoły są, tereny też, dojazd elegancki- trzy minuty autobusem z dworca Sopot Kamienny Potok, a autobus w niedziele odjeżdża co 15 minut...
Miejscówka jest wypaśna, da się zrobić turniej powyżej 2K na 28 osób, a na mniejsze punkty na grubo ponad 30... stoły są, tereny też, dojazd elegancki- trzy minuty autobusem z dworca Sopot Kamienny Potok, a autobus w niedziele odjeżdża co 15 minut...
dokladnie, fajna miejscowa.. dla starszych graczy napisze ze bardzo przypominajaca Snota na 23ego marca, naprawde wartoPająk pisze:
teraz byl master to wiadomo bylo ze nie bedzie luda.. ale nastepnym razem wybierzcie jakis fajny termin i napewno dacie rade bo glupio taka miejscowe marnowac 15 min z gdanska... 10 minut z gdyni... super
No bo to założył stary snotowiec - czyli jadokladnie, fajna miejscowa.. dla starszych graczy napisze ze bardzo przypominajaca Snota na 23ego marca, naprawde warto
teraz byl master to wiadomo bylo ze nie bedzie luda.. ale nastepnym razem wybierzcie jakis fajny termin i napewno dacie rade bo glupio taka miejscowe marnowac 15 min z gdanska... 10 minut z gdyni... super
Jest też opcja żeby battlowcy i inni bitewniacy przychodzili niedzielami (i sobotami po uprzednim umówieniu się) i grali. Jutro założę temat na Border Princes o tym klubie z dojazdem i linkiem do forum.
pzdr!
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2008, o 13:56 przez BernHARD, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam nadzieje Pajaku ze do mnie nie masz pretensji skoro, mowilem tobie predzej ze mnie nie bedzie. Z tego co widze to jak zawsze (tradycyjnie juz) bracia Wieczorkowie zapisuja sie a potem nie wpadaja nie dajac nawet znac.Pająk pisze:Wielkie dzięki za przybycie dla Thuriona, Młodego z Bydgoszczy, mojego brata, Matiego(który spóźnił się na dwie kolejki:-P )... było nas pięciu a zapisanych było trzy razy tylu graczy... Żal.pl
W takim wypadku jak ktos wie ze go nie bedzie niech to powie. Troche powagi.