Już chyba było jeśli mnie pamięć nie myli. Niemniej kit straszny, "Wiele czasu poświęciłem na doszlifowywanie seta." to kpina w żywe oczy. Takich ludzi powinno się przymusowo kastrować...
HAHAHA Kiedy ten pomnik ?? SRY ze robie zamieszanie na allegro ) Ale powinniscie Mi dziekowac za kase ))) No i oczywiscie uklony dla" mastera CYCA "tez wskazane ))
czesc to znowu ja ]:->
ej panowie i panie mam taki oto pytanie:
jakie wymiary podstawki ma casket od souls do tk potrzebuje to wiedziec jak najszybciej!
gg 6341886 pisac bo i tak jestem niewidoczny
blagam zalerzy mi na czasie (wiem ze teraz spamuje)
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
zether pisze:Już chyba było jeśli mnie pamięć nie myli. Niemniej kit straszny, "Wiele czasu poświęciłem na doszlifowywanie seta." to kpina w żywe oczy. Takich ludzi powinno się przymusowo kastrować...
CYCU70 pisze:HAHAHA Kiedy ten pomnik ?? SRY ze robie zamieszanie na allegro ) Ale powinniscie Mi dziekowac za kase ))) No i oczywiscie uklony dla" mastera CYCA "tez wskazane ))
jeżeli jesteś prawdziwym cycem to wyślij do mnie wiadomość z allegro. mój login: Rafalko_2000
to tylko żart, że rozmawia tylko ze mną .
przecież każdy może mu wysłać wiadomość poprzez serwis allegro.
wymieniliśmy się kilkoma mailami i to wszystko.
poproszę go by tu częściej zaglądał.