Mammoth
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
mysle, że tak ale dodaj do długosci jeszcze jedno 0, a szerokości pomnóż przez1,5 i powinno być :p
a moze ktoś podesłać linka do zasad mamutka?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
zdarzają się takie, gdzie możePaffeu pisze:tak czy siak nie możesz...
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
...i wówczas pytasz sędziego na jakiej podstawce ma być :p
btw, ataman, kminisz jakąs konwulsję ze słonika-zabawki?
btw, ataman, kminisz jakąs konwulsję ze słonika-zabawki?
http://www.forgeworld.co.uk/downloadswarhammer.htm <- tutaj, na samym dolea moze ktoś podesłać linka do zasad mamutka?
Albo z korka Ale w sumie to jeszcze nie wiem - mam szmat czasu, więc może nawet ulepie go z modelinybtw, ataman, kminisz jakąs konwulsję ze słonika-zabawki?
Szczerze powiedziawszy to wedlug mnie jest wieksza. Rhinox ledwo co sie miesci na 50/100 wiec to powinno byc nacznie wieksze. wedlug mnie to 10/15cm
Obejrzalem sobie dokladniej stronke z FW http://www.forgeworld.co.uk/warmammoth.htm
Z niej wynika ze mamut to bydle wielkosci 40k wielkiego Sqigotha. A ten pan ma okolo 20cm dlugosci ( nie powiem dokladnie bo nie chce sklamac ani przesadzic bo zrobil na mnie niesamowite wrazenie.
Zauwazcie ze na grzbiecie bez problemu mozga sie zmiesci dwa movment treye maruderow nie liczac calych klow.
Daje to sporo do myslenia i nie sadze ze 20cm dlugosci to jes przesadzony wymiar.
50/50 nie jest zlym wymiarem, kwestia tylko jaka wielokrotnosc jego sklada sie na podstawke
Z niej wynika ze mamut to bydle wielkosci 40k wielkiego Sqigotha. A ten pan ma okolo 20cm dlugosci ( nie powiem dokladnie bo nie chce sklamac ani przesadzic bo zrobil na mnie niesamowite wrazenie.
Zauwazcie ze na grzbiecie bez problemu mozga sie zmiesci dwa movment treye maruderow nie liczac calych klow.
Daje to sporo do myslenia i nie sadze ze 20cm dlugosci to jes przesadzony wymiar.
50/50 nie jest zlym wymiarem, kwestia tylko jaka wielokrotnosc jego sklada sie na podstawke
Zapewne sporo .