Malin nie bedziesz sam
IMP 2008- Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
taaak ;>? to gdzie jestes zapisany ? na liscie turnieju w bydzi...? oj nieladnie nieladniebigpasiak pisze:raczej tez bede
Malin nie bedziesz sam
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
przy dobrych wiatrach i stopniach w szkole postaram sie przekonac rodziców aby mnie puscili do was na tura (kiedys bylo blisko ale turniej zostal przelozony i nie mialem jak zostac:(( ) czy dziala DoW mozna brac?? czy ten zapisek to tylko jakas taka ironia bo tych wszystkich uscislen i faq nie czytam... tak na wszelki wypadek:
Kacper "Tocz" Kozaczuk
Łęczna
ID 1425
High Elves
Kacper "Tocz" Kozaczuk
Łęczna
ID 1425
High Elves
Ok a teraz kto mi pozyczy troche krasi na ten turniej?!;)
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Macie Młody jakieś ograniczenie miejsc? Bo nie chce mówić że na 100% będę bo to zależy od wielu czynników. Ale jeśli wiatry będą sprzyjające to wpadnę. Problem w tym, że pewnie dopiero w sobotę rano będę wiedział.
Nie ma limitu miejsc (tzn jest limit 50 osob, ale go napewno nie przekroczycie
)
- krooliczek
- Mudżahedin
mnie skreślcie - work work work... ;/
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
- krooliczek
- Mudżahedin
a trzeba bylo sie zabezpieczać...
The most important rule!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kurde mać...nawet na wesele kumpli nie zaprosił....Tocz pisze:mozecie mnie wypisac... wlaśnie sie dowiedziałem że mam ślub we Wrocławiu w te dni...;/ ssorka
Dopiszcie jeszcze mojego brata, jeśli łaska.
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Nie można nowymi warriorami, to jednak troche przesada imo grac na nowe booki tylko jak pojawiaja sie pirackie skany w necie