Co kupić najlepiej na początek
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
-
- Pseudoklimaciarz
Co kupić najlepiej na początek
CZe chce zaczac zbierać HE wiec musze miec figurki(:P) to na początek lepiej se kupic jazde konną 2 razy a potem warriorów czy lepiej poczekac na nowa edycję bo warriorzy ze 6 ed sa kitowi.Wiecie kiedy wyjdzie nowa ed.?
ja bym dorzucil do tej listy jeszcze z jednego dwoch innych herosow.. rydwany i lucznikow
ps. po co zakladasz 3 takie same tematy? Kosa bedzie mial przez Ciebie wiecej roboty. wystarczy jeden team.. lub jeden post w juz istniejacym temacie - napewno ktos by ci odpowiedzial.
ps. po co zakladasz 3 takie same tematy? Kosa bedzie mial przez Ciebie wiecej roboty. wystarczy jeden team.. lub jeden post w juz istniejacym temacie - napewno ktos by ci odpowiedzial.
żadnej piechoty jest cienka, że aż boli
na początek bedziesz potrzebował gdzieś 10-15 silverów, 5 princesek, 2 rydwany, 2bolce\2orły, bohaterów
P.S. jeśli chcesz kupić troskzeHE odezwij się na priv, cost am chyba mam...
P.S. jeśli chcesz kupić troskzeHE odezwij się na priv, cost am chyba mam...
Kosa zlituj sie - princów nie princesek
wszyscy mówią princesek
Mnie z paradą równości
-
- Powergamer Rozpiskowy
ok thx wiem co chyba bede zbierał zobacze czy HE czy Chaos wielkie thx
pozdro
pozdro
Zachęta dla na korzyść HE - wkrótce będą nowe.... (i jak każdy powergamer mam nadzieję że przez przypadek je ciut przegną )
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
batalion jest fajny, ale nijak z niego na początek cos złożyć :/
jak już kupować całkiem nowe to 2boxy silverów, 2 rydwany, 2 bolce\orły i bohów, najlepiej to magów i potem boxik princesek
jak już kupować całkiem nowe to 2boxy silverów, 2 rydwany, 2 bolce\orły i bohów, najlepiej to magów i potem boxik princesek
Ja kasy nie miałem naraz na cały batalion to sobie kupiłem( w kolejności);
16 wariorów
1 maga
16 archerów
hero pieszy
8 silverków
hero konny
1 bolciak
1 rydwan
2 magów starszej edycji co jeden jest na koniu a jeden na piechtę
póżniej miałem przerwę
zaczełem zbierać OnG, ze względu na klimat
ale teraz kolekcionuje 2 armie, maluje regiment takiej armi, póżniej regiment innej i mam nadzieje że za jakiś rok wystawie przymierze wysokich i zielonych na jakimś turnieju.
16 wariorów
1 maga
16 archerów
hero pieszy
8 silverków
hero konny
1 bolciak
1 rydwan
2 magów starszej edycji co jeden jest na koniu a jeden na piechtę
póżniej miałem przerwę
zaczełem zbierać OnG, ze względu na klimat
ale teraz kolekcionuje 2 armie, maluje regiment takiej armi, póżniej regiment innej i mam nadzieje że za jakiś rok wystawie przymierze wysokich i zielonych na jakimś turnieju.
ale moze być dosc skuteczne
sama piechota orkowska i maiga plus małe jednsotki kawaleryskie HE i też magia
sama piechota orkowska i maiga plus małe jednsotki kawaleryskie HE i też magia
no poprostu chłopy stwierdziły że i tak nie ma nic ciekawego na Uthulanie i że trzba odrazu było zwrucić się do biura podruży Eltharion's copmany i zwiedzić sobie takie elfickie tatry popili razem i wbrew pozorom okazało sie że Orki nawet myślą ale elfy i tak odpadły jako pierwsze w piciu krasnoludzkiego Bimbru pędzonego nielegalnie przez samego Kraggiego pomocnika Thorka
Znawca się znalazłIce-T pisze: Przymierze O&G i HE brzmi klimatycznie jak stąd do GEJOWA
No dobra klimatyczne to to może razem wystawione nie będzie, ale w pojedynkę i jedno i drugie ma klimat.
A nie tyle chce żeby miało klimat tylko żeby zobaczyć skrzywioną twarz przeciwnika na turnieju jak wyjmuję z walizeczek 12 chariotów (6 HE i 6 Goblińskich) 2 blociaki i full magii.
normalinie jestem bardziej klimatyczny ale raz tak muszę pojechać napewno