Który lord ssssie?
Moderator: Gremlin
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
Który lord ssssie?
Którzy lordowie wedlug was ssssą na maxa a którzy cisna do nieprzytomnosci ?
jak dlam nie ssssie:
Lord WW
Lordowie na orlach nie wazne jacy
Wild
Cisną natomiast
Arcymag z 3xDS
WD z BoL i AoN
zwykły highborna na zielonym
i alter wersja z Bolkiem
pozdro Kiczu
jak dlam nie ssssie:
Lord WW
Wild
Cisną natomiast
Arcymag z 3xDS
WD z BoL i AoN
i alter wersja z Bolkiem
pozdro Kiczu
Alter raczej zasysa, reszta sie zgadza. Musze poprzyczajac Antycznego Trimena, bo i tak mam kilka wolnych slotow na 2250Wujek Kiczu pisze:Którzy lordowie wedlug was ssssą na maxa a którzy cisna do nieprzytomnosci ?
jak dlam nie ssssie:
Lord WW
Wild
Cisną natomiast
Arcymag z 3xDS
WD z BoL i AoN
i alter wersja z Bolkiem
pozdro Kiczu
- Wujek Kiczu
alter zassysa z niektórymi armiami a z niektórymi jest wporządku ( np. chaos ) Knightów wzsysa ładnie z bolka i strzał no armor save ... Acienta kminiłem jak narazie tylko 2 razy to sie nie moge wypowiedzieć... jak dlam nie najlepsi są Arcy magowie na 3xDS oraz WD ( hero hunting )
pozdro !
pozdro !
Lord WW - zgodzę się; nie widać użytku i zastosowania.
Wild Raider - ujdzie, ale bez rewelacji.
Wardancer - wciągnąłem już DElfikami paru takich, więc mnie nie porażają, ale generalnie wporzo.
Smoczy jeździec - kulturalny i wogóle, ale na mój gust słaba siła przebicia w 7 ed. (inaczej dwurak działa)
Orlik - widziałem i generalnie zły nie jest
Alter - j/w., choć teraz bez proximity to już mniejsza funkcjonalność
Ale chyba the great chosen one jest Arcymag (Spellweaver) - 90% moich rozpisek na 2000+ go posiada, bo łączy w sobie rozsądne Ld 9, możliwość zastąpienia 2óch caddych (więc zostają 3 sloty na herosów do wyboru do koloru), a z Misiem potrafi nawet coś utłuc.
Wild Raider - ujdzie, ale bez rewelacji.
Wardancer - wciągnąłem już DElfikami paru takich, więc mnie nie porażają, ale generalnie wporzo.
Smoczy jeździec - kulturalny i wogóle, ale na mój gust słaba siła przebicia w 7 ed. (inaczej dwurak działa)
Orlik - widziałem i generalnie zły nie jest
Alter - j/w., choć teraz bez proximity to już mniejsza funkcjonalność
Ale chyba the great chosen one jest Arcymag (Spellweaver) - 90% moich rozpisek na 2000+ go posiada, bo łączy w sobie rozsądne Ld 9, możliwość zastąpienia 2óch caddych (więc zostają 3 sloty na herosów do wyboru do koloru), a z Misiem potrafi nawet coś utłuc.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Nie pamiętam przedmiotów ale highborn z lukiem biegacz z 5strzałami noAsv nieźle ciśnie(ssie)
Ja sądzę podobnie jak poprzednicy, arcymag z 3 scrollami + Ranu's Heartstone i jest już porządna ochrona antymagiczna... Ostatnio jednak zastanawiam się nad EG Highbornem z Netlingami i Rhymer's Harp. Taki koleś w klocku dwudziestukilku Eternali mógłby się sprawdzić.
Nie moglby.Haldir pisze:Ja sądzę podobnie jak poprzednicy, arcymag z 3 scrollami + Ranu's Heartstone i jest już porządna ochrona antymagiczna... Ostatnio jednak zastanawiam się nad EG Highbornem z Netlingami i Rhymer's Harp. Taki koleś w klocku dwudziestukilku Eternali mógłby się sprawdzić.
- Wujek Kiczu
jak trafiz na chaos na pechocie to masz duze szanse : P
Hahaha - znaleźli się domorośli powergamerzy Tylko drzewa, drzewa, drzewa !! W tartaku ktoś pracuje ??
Kwestia złożenia spójnej i sensownej rozpiski, coby można wykorzystać możliwości w/w jednostek. Jeżeli wszystko współgra ze sobą dobrze to z pozoru słabsza rozpiska jest bardzo mocna.
A w tych Eternalach rzeczywiście może być zwykły lord. Ważne by byli w core. Jak ktoś ma dużo Eternali to bardzo chętnie bym coś sklecił i pokazał niedowiarkom
Kwestia złożenia spójnej i sensownej rozpiski, coby można wykorzystać możliwości w/w jednostek. Jeżeli wszystko współgra ze sobą dobrze to z pozoru słabsza rozpiska jest bardzo mocna.
A w tych Eternalach rzeczywiście może być zwykły lord. Ważne by byli w core. Jak ktoś ma dużo Eternali to bardzo chętnie bym coś sklecił i pokazał niedowiarkom
EG sa slabi bo przy jednym klocku rankowym kazdy przeciwnik cie wymanewruje juz kminilem tak zlozone WE a po drugie ten klocek kosztuje razem z bochaterem tyle co 2 drzewka
Osobiscie urzywam WD i jestem z niego mega zadowolony, moze nie zawsze zabije lorda, ale jak widze jak przeciwnik przez cala gre rozkminia, jak trzymac smoka jak najdalej odemnie, to mi sie milo robi. albo jak lanca odbija sie od WD
Osobiscie urzywam WD i jestem z niego mega zadowolony, moze nie zawsze zabije lorda, ale jak widze jak przeciwnik przez cala gre rozkminia, jak trzymac smoka jak najdalej odemnie, to mi sie milo robi. albo jak lanca odbija sie od WD
ma 40x40 - najwyżej zamień z Treemanem, bo Treemanowi dają 40kę (temu staremu).Pniak pisze:Ja ostatnio polubilem boha na orle (nawet go kupilem za ostatnie pieniadze) otwieram, patrze a on ma podstawke 50x50 (Jak treeman ) czy to zart? a moze pomylka
Sa!nt pisze:Smoczek tak jak gryf ma mieć podstawkę 40x40. 50x50 mają bohaterowie specialnii oraz potwory.
smoki, treemany i inne takie maja 50x50, a 40x40 mają wałsnie orzełki, treekiny, minosy...