De 2300 na CS furiona
Zomg. I co z tym zrobić? Niewiem shit, naprawde nie wiem...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Powariowaliście.LinuX pisze:Zomg. I co z tym zrobić? Niewiem shit, naprawde nie wiem...
Na 50% wygrywasz masakrą - jeśli wygrasz rzut na rozpoczęcie. Nawet jak schowa 10 kusz, to nie schowa przed tobą gołych 50 shadów.
Wiążesz jedno albo drugie w walce, reszty armii nie ma.
Jeśłi Malal rzeczywiście chce tym grać na turnieju to albo nie zna zasad, albo jest bardzo odważny, albo ma spiłowaną kostkę.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Wystarczy ich związać w walce - 10 zombi w linii starczy.Malal pisze:Albo uwaza ze ciezko w 1 turze przeciwnikowi zajechac 50 scoutow od tak o
Z polowaniem na biednych herosów można wtedy poczekać.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Masz 2 DD. Zabijesz 3 zombie i masz outnumber. O czymś nie wiem?Malal pisze:Uwielbiam to a teraz powiedz mi jak na zasady CS Furiona zrobisz na tyle duzy odzial zombich plus ich popchniesz by nie wyparowali w 1 turze?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
S&S nie dam, ale Assasin... OK....Malal pisze:o 1 assasinie wiec zabija w zasadzie okolo 6 zombich;) plus S&S
Potrzeba 15....
Jak sobie nie dac zabic 1600 pkt z dupy
na 10 calu ustawiamy 5 harpii w lini.Za nimi zaraz koleny odzial harpii.Daje do krotszy bok o dlugosci 8 cali. Jeden bok obstawiaja DR i DR drugi takze DR oraz 10 kusznikow. tworzy to prostokat o boku krotszym 8 cala oraz dluzszym 10,5 cala. W srodku ladnie sie miesci caly odzial shadow. Zombi nawet jak przejada harpie zatrzymuja sie na drugich. Odzialow DR od przodu nie maja szans wygrac podobnie jak z kuszami z herosami w srodku. Latwe i proste![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
na 10 calu ustawiamy 5 harpii w lini.Za nimi zaraz koleny odzial harpii.Daje do krotszy bok o dlugosci 8 cali. Jeden bok obstawiaja DR i DR drugi takze DR oraz 10 kusznikow. tworzy to prostokat o boku krotszym 8 cala oraz dluzszym 10,5 cala. W srodku ladnie sie miesci caly odzial shadow. Zombi nawet jak przejada harpie zatrzymuja sie na drugich. Odzialow DR od przodu nie maja szans wygrac podobnie jak z kuszami z herosami w srodku. Latwe i proste
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
podpis nieregulaminowy - administracja
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Rozumiem.Malal pisze:Jak sobie nie dac zabic 1600 pkt z dupy![]()
na 10 calu ustawiamy 5 harpii w lini.Za nimi zaraz koleny odzial harpii.Daje do krotszy bok o dlugosci 8 cali. Jeden bok obstawiaja DR i DR drugi takze DR oraz 10 kusznikow. tworzy to prostokat o boku krotszym 8 cala oraz dluzszym 10,5 cala. W srodku ladnie sie miesci caly odzial shadow. Zombi nawet jak przejada harpie zatrzymuja sie na drugich. Odzialow DR od przodu nie maja szans wygrac podobnie jak z kuszami z herosami w srodku. Latwe i proste
Po pierwsze - nie 1600 tylko 853.
Po drugie - ładna formacja. Jak już pisałem - nie osłonisz jednocześnie kuszników i shadów.
Ale nic to - życzę powodzenia.
Dotego Hotek ^^ rzucaj nawet 5 razy ten czar przy hoteku^^
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Zagadza się.Malal pisze:W kusznikow jestes w stanie wpasc tylko w przodu. W najgorszym razie uderzy tylko bsb assasin i jeden heros. To tylko 12 +2d3 ataki nic wielkiego w kazdym razie. Majac szeregi 2 bsb i outnumber sporo zombich musisz miec.
Już tak pod 30 zaczyna dochodzić, co przy RoH...
OK - nie przegrywasz partii automatycznie.
Edit;
Na jednej kości będę rzucał dożywianie. Ale - kłopot pewien jest.GarG pisze:Dotego Hotek ^^ rzucaj nawet 5 razy ten czar przy hoteku^^
Nie ma o co się spinać - Malal nie ma tylu shade'ów ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Furion to raczej było oczywiste ze Malal rzucił prowokacją ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
W pietruszce kurna?Shino pisze:shadow mozna latwo zrobic w zielu ...
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
ROTFL....