To o co chodzi w takim razie ??Tordzio pisze:Zajebiaszczce...
Wfb Komiks Luksusowy
To było do mnie czy do Tordzia. Bo mi chodziło o to, że skoro kolega stwierdził, że zajebiaszcze, to z całą pewnością łapie o co chodzi.Arte pisze:kazdy powod na nabicie posta jest dobry
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
...Znowu sobie nabijam posta.... , jezeli chcial bym sobie nabijac posty to spamował bym w kazdym temacie... nie chcialo mi sie wtedy rozpisywac... skumałem to na swoj sposob i najlepszym określeniem na to było własnie "zajebiaszcze"... dziękuje,skończyłęm....
gdybym chcial zjesc kaszke to bym poszedl do przedszkola...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
hehe dobre Jasiu i jak strzał w 10.
okreslenie "fluffowe pierdzenie" zawsze mnie irytowało to okreslenie gdy tacy jak ten ludzik z ostatniego go używal.
okreslenie "fluffowe pierdzenie" zawsze mnie irytowało to okreslenie gdy tacy jak ten ludzik z ostatniego go używal.
Scenariusze są wszystkie od jednej osoby. A Jasiuuu wrzuca swoje komiksy jak ja się nie wyrabiam z narysowaniem, i to takie, które wymagają mniej wysiłku graficznego. To dośc jasne chyba. Zresztą IMO komiks z Lascannonem miał wyjebiaszczy scenariusz, więc zamilcz, bo się nie znasz
Uerph.
mi sie najbardziej podobaja te komiksy ze swiatka battlowego, inne do konca do mnie nie trafiaja chociaz conajmniej 3 musze powiedziec ze byly spoko: o khornitach, o lascanonnie i o bogach chauasu.
Jak najbardziej popieram Jerzynke.Jerzyn pisze:mi sie najbardziej podobaja te komiksy ze swiatka battlowego, inne do konca do mnie nie trafiaja
Mogłbym Szczurza Jucha narysować komiks od nowa z tych Jasiowych pokrętaków.
No i w ogóle jak jest tak doskonała kreska, to aż się prosi coś ala komiks o Bilusiu 2, z tym że z obecnym środowiskiem. Oczywiście z drobną zbierznością nazwisk, wyglądu i zachowań.
na okladce ? dzika dajcie na okladke albo karabina jedzacego swoj palec od stopy i i wypluwajacego paznokiec w przeciwnika, a potem mowiacego: wampir jest po to, zeby napierdalac, ginac, odradzac sie, ginac i znow napierdalac! w tej kolejnosci!