Demony -update 27.XI. Skulltaker
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- swieta_barbara
- habydysz
Jak dla mnie zajebiscie. Flesh Houndy oryginalne sa slabe, szkoda, ze tym swoim nie dorobiles jakichs collarow, albo czegos. Tak czy inaczej respekt.
Piękna armia, wiecej takich, precz ze śmieć-demonami
Graty!
Graty!
- swieta_barbara
- habydysz
Zajebisty motyw, ktorego nie dopatrzylem sie wczesniej - guo, demon prince i plaguebearersi maja rog na srodku czachy. Fajny pomysl.
Bardzo dobrze sie prezentuje. Osobiście poprawiłbym:
1. Psy. Zupełnie mi sie nie podobają. Za mało demoniczne.
2. Sztandar plaguebearerów. Zamiast czaszek nasmarował bym jakieś oczka.
Reszta na bardzo dobrym poziomie. Bardzo fanie prezentuja sie furie.
1. Psy. Zupełnie mi sie nie podobają. Za mało demoniczne.
2. Sztandar plaguebearerów. Zamiast czaszek nasmarował bym jakieś oczka.
Reszta na bardzo dobrym poziomie. Bardzo fanie prezentuja sie furie.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Cóż, postaram się jakoś zastapić te Warhoundy...ewentualnie dorobić im co nieco. Macie jakieś propozycje konwersji/zastępczych modeli ? Zarówno nowe jak i 6ed Flesh Houndy średnio mi odpowiadają...poza tym miałem oszczędzać robiąc tą armię;P
Zastanawiam się też jak wplesć Demonetki do tej armii... Malal i Bogins mówią ,że w ogóle nie da sie nimi grac, więc muszę je mieć w swojej armii, ale nie wiem czy chorobliwy schemat malowania wystarczy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to Silent Hillowe pielęgniareczki, ale one nijak nie pasują do reszty moich figurek .
Zastanawiam się też jak wplesć Demonetki do tej armii... Malal i Bogins mówią ,że w ogóle nie da sie nimi grac, więc muszę je mieć w swojej armii, ale nie wiem czy chorobliwy schemat malowania wystarczy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to Silent Hillowe pielęgniareczki, ale one nijak nie pasują do reszty moich figurek .
To taki klasyczny Nurglowy motyw:) Chciałem też zrobić podobnie Heralda, na bazie orkowej głowy, ale urzekła mnie ta z kłami ze spawnowej wypraski...Zajebisty motyw, ktorego nie dopatrzylem sie wczesniej - guo, demon prince i plaguebearersi maja rog na srodku czachy. Fajny pomysl.
A widziałeś już te?Cyel pisze: Cóż, postaram się jakoś zastapić te Warhoundy...ewentualnie dorobić im co nieco. Macie jakieś propozycje konwersji/zastępczych modeli ? Zarówno nowe jak i 6ed Flesh Houndy średnio mi odpowiadają...poza tym miałem oszczędzać robiąc tą armię;P
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=261813#261813
Nie wiem, jak u nich z ceną.
Zwykłe powinny dawać radę IMO, tylko jakieś obroże i "kołnierze". Podobnie z gamezonowymi - też bym widział u nich takie "udemonicznione" akcenty.
Ja gram i nawet dość sobie chwalę. Sprawdzają mi się w większości bitew. Do tego mam dwa oddziały do których może pójść herald z syrenką.Cyel pisze: Zastanawiam się też jak wplesć Demonetki do tej armii... Malal i Bogins mówią ,że w ogóle nie da sie nimi grac, więc muszę je mieć w swojej armii,
Tam masa przydatnych rzeczy (np. 3 głowy w jednej - dla Nurglastych jak znalazł). Ale Cyelowi akurat tego chyba nie musze pisać.Chciałem też zrobić podobnie Heralda, na bazie orkowej głowy, ale urzekła mnie ta z kłami ze spawnowej wypraski...
Malutki update z badziewnymi fotkami telefonem komórkowym...muszę kiedyś wreszcie kupić sobie ten aparat Malowanie trudno ocenić (zresztą Herald to WIP, będzie gotowy na styczniowe turnieje w Wawie) ale mam nadzieję,że widać coś z konwersji...
Herald Slaanesha
druga Bestia Nurgla (czasem grywa też Slaaneshowego Fienda )
Herald Slaanesha
druga Bestia Nurgla (czasem grywa też Slaaneshowego Fienda )