A tak jeszcze nawiązując do metalowych oraz plastikowych figurek. Szczerze wolę plastikowe

Moderator: misha
Ish pisze: mi chodzilo o sytuacje kiedy patrzysz na swoja stara figse i mowisz: musze to przemalowac.
Czyli polecasz metale, bo latwiej Ci zmywac farbe z takich modeli, ktore kupujesz na allegro?Ish pisze: Poza tym na allegro kupujac,czesto jest takie malowanie ze trzeba to zmyc (a nie kazdego stac na nowki sztuki figurki)
bless pisze:Ish pisze: mi chodzilo o sytuacje kiedy patrzysz na swoja stara figse i mowisz: musze to przemalowac.
To zamiast ja przemalowywac, lepiej sprzedaja ja na allegro i kup sobie nowe, niepomalowane.
jest w tym prawdaIsh pisze:A ja po tych calych zmianach w AB sie zaczalem powaznie zastanawiac nad zmiana armii na turnieje...Lubie klimat VC ale nie moge zdzierżyc jak ktos mnie pakuje do koszyka graczy sezonowych,ktorzy graja VD dla wygranej.
ograniczenie VC na PGA.Vampire Counts
- Vampire Lord zajmuje dodatkowy slot hero.
- max 10 kości magii może zostac uzyte w fazie, bound spell = kość, liczymy wszystkie użyte kości.
- Drakenhoff banner jest zbanowany, nie wolno go uzywać
- Każdy heros może recastować dany czar maksimum raz na turę.
- Helm of commandment: zajmuje slot rare. Nie zajmuje slotu, jesli nosi go Wight King.
- Zakaz dublowania Black Knightów
- Zakaz dublowania Grave Guardów
- Wraithy w ilości 4 lub więcej zajmują slot hero - bez względu na posiadanie (lub nie) banshee
- Zakaz dublowania slotów RARE.