No wiec kto ????
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
PO - częśćiowo bo moim zdaniem to mniejsze zło, częściowo, bo mają niezłą prezencję, lepszą niż zalflukana i zafajdana koalicja/cygański szpan Leppera... No i dlatego, żę są bardziej centro + prawo, niż lewo...
No i to Sataniści - Rokita
A ja jako katolik świadomy wspieram ich, o ja głupi...
No i to Sataniści - Rokita
A ja jako katolik świadomy wspieram ich, o ja głupi...
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
Hmmm, albo mi się wydaje, albo wyniki tej ankiety znacząco odbiegają od zdania społeczneństwa Ale to dobrze, tak powinni głosować wszyscy... Ja daję kreskę na PO, bo PD połączyła się z Lewicą.
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
No cóż, dobiegają, jakby nie patrzeć. Spytaj się użytkowników forum który z nich nosi moherowy beret-to będziesz wiedział dlaczego odbiegają
Heh, no z tego co zauważyłem to JKM w ostatnich wyborach parlamentarnych nie był w UPR. Startował z listy o dźwięcznej nazwie "Platforma Janusza Korwin-Mikke" Więc JKM nie ma tu nic do rzeczy. A też bym głosował na UPR. Ale nie było-więc oddałem swój cenny głos na PO.Kolata UPR toz to nawet do sejmu nie wejdzie....
Swoją drogą uważam że Korwin Mikke to mitoman
Heh, i będziesz rozdawał figuki i farbki za darmoJedyną słuszna partią pewnie bedzie ta która kiedys ja załoze
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
-
- Mudżahedin
Haha pierwszy glos na PiS Ale to dlatego ,ze jestem wkurzony na PO za to co wyprawiaja z Rokita, za to ze nie wystawili Pitery w wyborach w Warszawie i za totalny brak programu a przede wszystkich chcialbym uslyszec jasna deklaracje czy beda wspolpracowac z LiD czy nie.
To spowoduje reset ankiety. Już raz taką gafę strzelono, za czasów poprzedniego BP. Chcecie wszystko jeszcze raz klikać?Kołata pisze:Mam nadzieję, że do tego czasu opcja "UPR" pojawi się w ankiecie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
niezly przeskok - z UPR na lewiceKosa pisze:gdyby było UPR oddałbym głos w ankiecie na nich ale teraz na lewice, lubie dość kompetentne i reprezentatywne osoby, które mają jakąś tam indiwidualnosci są luzakami
BTW ciekaw jestem, kiedy zacznie sie obrzucanie blotem - temat polityki zawsze jest drazliwy. wzbudza duzo emocji i moze doprowadzic do niepotrzebnych napiec pomiedzy ludzmi, ktorzy na ogol sie lubia i szanuja.
choc chcialbym sie rozczarowac...
ja popieram PO - jestem liberalny gospodarczo i konserwatywny swiatopogladowo.
"I fart in your general direction"
Michaelius pisze:Haha pierwszy glos na PiS Ale to dlatego ,ze jestem wkurzony na PO za to co wyprawiaja z Rokita, za to ze nie wystawili Pitery w wyborach w Warszawie i za totalny brak programu a przede wszystkich chcialbym uslyszec jasna deklaracje czy beda wspolpracowac z LiD czy nie.
To juz wiemy kto oddal ten glos Nie pekaj nikt nie jest idealny Obie partie , ktore popieram wygrywaja w naszych wfbowych sondazach - jednak wfbowcy to nie idioci
-
- Mudżahedin
No nie wiem jeszcze nie odkryli ,ze okragla podstawka jest lepsza
Ja w Polskiej polityce mam dylemat:
LPR: No niestety, partia wybitnie nie dla mnie, pomysł z aborcją uważam za chybiony o conajmniej 90%
Samoobrona: Nie jestem rolnikiem, koniec kropka
PiS: Za aroganccy, za bardzo nie umieją przyznać się do błędu, a najbardziej wkurza mnie poseł Kurski ;]
PO: Niby to mniejsze zło, ale tak naprawdę to inna wersja PiSu. Ciągle pitolą o tym jaki to nasz rząd jest beznadziejny, a dla mnie wygląda to jak płacz po słusznie przegranych wyborach
Dalej mamy Lewice i Demokratów: W wyborach na prezydenta Warszawy głosowałem na Borowskiego, bo jakoś wydaje mi sie rozsądny. Cenię ich też za Olejniczaka, który jako młoda krew dodał im trochę świeżości...
W sumie głos oddamy chyba na Lewicę i Demokratów, ale u nich brakuje mi trochę liberalizmu...;]
Btw, w Polsce lewica jest strasznie prawicowa, a prawica lewicowa ;]
P.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
Edit: Jest jeszcze PSL o którym zapomniałem...
PSL: Patrz samoobrona, ale trochę mniej ;]
LPR: No niestety, partia wybitnie nie dla mnie, pomysł z aborcją uważam za chybiony o conajmniej 90%
Samoobrona: Nie jestem rolnikiem, koniec kropka
PiS: Za aroganccy, za bardzo nie umieją przyznać się do błędu, a najbardziej wkurza mnie poseł Kurski ;]
PO: Niby to mniejsze zło, ale tak naprawdę to inna wersja PiSu. Ciągle pitolą o tym jaki to nasz rząd jest beznadziejny, a dla mnie wygląda to jak płacz po słusznie przegranych wyborach
Dalej mamy Lewice i Demokratów: W wyborach na prezydenta Warszawy głosowałem na Borowskiego, bo jakoś wydaje mi sie rozsądny. Cenię ich też za Olejniczaka, który jako młoda krew dodał im trochę świeżości...
W sumie głos oddamy chyba na Lewicę i Demokratów, ale u nich brakuje mi trochę liberalizmu...;]
Btw, w Polsce lewica jest strasznie prawicowa, a prawica lewicowa ;]
P.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
Edit: Jest jeszcze PSL o którym zapomniałem...
PSL: Patrz samoobrona, ale trochę mniej ;]
Tu przyznam Tobie rację. Mimo iż za cholerę nie oddał bym głosu na lewicę to Borowskiego uważam za bardzo wporządku człowieka.trikk pisze:głosowałem na Borowskiego, bo jakoś wydaje mi sie rozsądny
Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej parii na naszej scenie politycznej .P.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
Nie ma parii idealenej ,trzeba wybierac z tego co sie ma
Zostaje jeszcze Anglia, Irlandia, Hiszpania i USA ;]...szczurek pisze:Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej parii na naszej scenie politycznej .P.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
W USA to mają dobrze... 50% szans na dobry głos w wyborach do senatu ;]
Jest taka partia/forum/klub. Nazywa się Forum Liberalneszczurek pisze:Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej parii na naszej scenie politycznej .P.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
Ktos mial swego czasu taki opis na gg : "Patriotyzm pragmatyczny ,kto wyjezdza ten ch.j"Zostaje jeszcze Anglia, Irlandia, Hiszpania i USA ;]...
PO - podobnie jak wiekszosc, poniewaz najmniejsze zlo.
Niestety strasznie to brzmi, ale osobiscie dla mnie nie ma partii ktora reprezentowalaby moje poglady i prawdopodobnie jak wszyscy jestem strasznie zniesmaczony poziomem polityki przez okres ostatnich lat.
Jak by bylo, wspomniane wczesniej UPR, to moze oddalbym swoj glos.
Swego czasu zostalem z'agitowany przez Kołate (pozdr.)
Ale ostatnio cos mam wrazenie ze wieksza lub mniejsza czesc tego klubu ostro skreca ku PIS'owi co mi strasznie nie odpowiada.
Czekam na polemike ze strony Michala
Niestety strasznie to brzmi, ale osobiscie dla mnie nie ma partii ktora reprezentowalaby moje poglady i prawdopodobnie jak wszyscy jestem strasznie zniesmaczony poziomem polityki przez okres ostatnich lat.
Jak by bylo, wspomniane wczesniej UPR, to moze oddalbym swoj glos.
Swego czasu zostalem z'agitowany przez Kołate (pozdr.)
Ale ostatnio cos mam wrazenie ze wieksza lub mniejsza czesc tego klubu ostro skreca ku PIS'owi co mi strasznie nie odpowiada.
Czekam na polemike ze strony Michala