8 XI - 2250pkt - Imperium Gier
zglaszam sie i postuluje o zwiększenie formatu o 63pkt
Nie wiem czy nie lepiej zrobić 2000 równe, ale pomyślimy - może być też trening przed PGA
Znaczy bedziemy pić i robić sobie zdjecia z hostessami?ksch pisze:może być też trening przed PGA
to wtedy bede na pewno
i wszystkie moje
i wszystkie moje
Hm, jakby tak Charkiego przebrać za hostessę...
Cóż za ciekawe wyznanie Charki, ale nie chcemy oglądać zdjęć Twojego szydła, czy może raczej szydełka, ani tym bardziej worka...
Jak charki wyciągnie szydło ze swojego worka to oświadczam że nawet mogę jego wpisowe uregulować
Ale muszę mieć to nagrane
Ale muszę mieć to nagrane
- dark kaczuszka
- "Nie jestem powergamerem"
zjawie sie z krasiami
Będzie zgłoszony, ale nie ma u nas pkt za ID - my nie PGA
Piotrek - fajnie, że WRESZCIE przyjdziesz
Skaven - to ja wezmę kamerkę, a Ty Charki nie zapomnij bitej śmietany
Piotrek - fajnie, że WRESZCIE przyjdziesz
Skaven - to ja wezmę kamerkę, a Ty Charki nie zapomnij bitej śmietany
No widzicie świntuszki ja pierwszy wiedziałem co sie tam wyprawia w waszych kosmatych główkach jak była mowa o poprzedniej parówce
A tak wogóle to musze sie wam pochwalić Byłem na turnijeu w nowym sączu i nie zgadniecie ..... wygrałem 1 bitwe to już druga w mojej historii więc drżyjcie bezrogie istoty na kimś musze zdobyc trzecie zwycięstwo !!
A tak wogóle to musze sie wam pochwalić Byłem na turnijeu w nowym sączu i nie zgadniecie ..... wygrałem 1 bitwe to już druga w mojej historii więc drżyjcie bezrogie istoty na kimś musze zdobyc trzecie zwycięstwo !!
o nie, nie przyjde, jo żech jest prawie ze Ślunska, do Krakowa mam prawie dwie godziny pociagiem... jeszcze sie wlasnie zorientowalem ze zlikwidowali mi pociag ktorym wczesniej przyjezdzalem i obecnie jedyny pociag odjezdza o 5:57 :/ trudno, mam glód gry!ksch pisze: przyjdziesz
acha, a ostatecznie ten format sie zmienil czy nie? i co z cs'em? bedzie furiona czy pga'owy?
Istnieje nie ujemne ryzyko, że się pojawię.Dibo pisze:Aha !! na turniej 8 XI wpadnie kumpel "święty" z Nowego Sącza z Impreium.
Zostawiłbyś coś dla innychKosa pisze:i wszystkie moje Very Happy
Ustalmy że dam Ci 20:0 ale pierwszy wybieram dla siebie hostesse
Drżyjcie śmiertelnicy Dibo się rozkręca.Dibo pisze:A tak wogóle to musze sie wam pochwalić Very Happy Byłem na turnijeu w nowym sączu i nie zgadniecie ..... wygrałem 1 bitwe Very Happy to już druga w mojej historii Very Happy więc drżyjcie bezrogie istoty na kimś musze zdobyc trzecie zwycięstwo !!
Mam pytanie czy istnieje szansa grania na CS który jest na PGA?
Obiecuje że nie będę miał ani Altara ani Steam Tanka więc raczej będę free fragiem
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
fajny jest furionowy, ale chyba sytuacja wymaga pgaowy, prawda Ksch? :>
Nie Kosa. Gramy na Furionowym z nielicznymi zmianami, CS z PGA jest totalnym półśrodkiem. Pomysł Furiona jest przegadany i w miarę przetestowany. Wysłałem już do autora listę poprawek, zobaczymy co nam doradzi. Dotyczą one Huanczi, Ratlingów i dzwonka, hełmu VC i niejasności wokół slotów bretki. Chyba tyle.