upadek giganta
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
upadek giganta
Witam
gdzie moge znalesc nowy teplate upadku giganta ?
pozrawiam
gdzie moge znalesc nowy teplate upadku giganta ?
pozrawiam
A tak z ciekawosci. Po upadku giganta, czy jest sprecyzowane w ktorym miejscu podstawki przykladam templatke? czy tez, ja jako pan i wladca olbrzyma o tym decyduje w sposob niewatpliwie dla sie korzystny? (;
U nas w klubie tez powstala juz ta kwestia. Chodzi o taka sytuacje ze rzucasz scaterrka i ona pokazuje ze gigant upada np. na godz 14, i sa osoby co twierdza ze wg. zasad przykladam nogi templatki do podstawki i klade ja w kierunku godz 14, ale (UWAGA!) niezaleznie w ktorym miejscu je przykladam. Co za tym idzie mozna pokryc ta tempaltka skrajnie rozne rejony ktore wszystkie leza w kier. godz 14.
Druga opcja, intuicyjnie chyba przez wiekszosc stosowana glosi ze biore linie od srodka podstawki i kieruje ja w kierunku ktory pokazuje strzalka na scaterze, i w ten sposob klade templatke, tak ze nogi stykaja sie z podstawka.
Mam nadzieje ze zrozumiale przedstawilem problem.
Druga opcja, intuicyjnie chyba przez wiekszosc stosowana glosi ze biore linie od srodka podstawki i kieruje ja w kierunku ktory pokazuje strzalka na scaterze, i w ten sposob klade templatke, tak ze nogi stykaja sie z podstawka.
Mam nadzieje ze zrozumiale przedstawilem problem.
- swieta_barbara
- habydysz
Ha! Dobry myk - moj gigant bedzie przewracal sie bokiem. Z podstawka bedzie stykal sie reka, bo nie ma tego w zasadach i ST nie ma podstawki.
A moje z półobrotem.swieta_barbara pisze:Ha! Dobry myk - moj gigant bedzie przewracal sie bokiem. Z podstawka bedzie stykal sie reka, bo nie ma tego w zasadach i ST nie ma podstawki.
Ciesze sie, ze wlozylem swoj maly wklad do 'sztuczek' jak to JJ ladnie nazywa (;