still no answer...raf pisze:A czy ktos się orientuje jak to gra na laptopach, czyli kartach zintegrowanych?
FALLOUT 3
Moderator: Zaklinacz Kostek
gram postacią 'inteligenną'.. tzn duży science, lockpick, speach i takie tam..
Narazie chyba tylko raz musiałem wyciągnąć broń by rozwiązać jakiś problem.
Co do małych ilości questów to się nie zgodzę. Questów jest dużo ale mają one nieco inną formę. Są zapisywane w postaci notatek po rozmowach, można o nich wyczytać z komputerów. Można też trafić do jakiegoś miejsca i po prostu rozwiązać panujące problemy (dobrym przykładem jest miasteczko w którym wszelkich przybyszów przerabiają w piwnicy na mięso). Nie są to standardowe questy z rodzaju "pogadaj-zrób-odbierz nagrodę" ale dają wrażenie tego, że wkoło dzieje się więcej niż tylko nasze problemy.
Narazie chyba tylko raz musiałem wyciągnąć broń by rozwiązać jakiś problem.
Co do małych ilości questów to się nie zgodzę. Questów jest dużo ale mają one nieco inną formę. Są zapisywane w postaci notatek po rozmowach, można o nich wyczytać z komputerów. Można też trafić do jakiegoś miejsca i po prostu rozwiązać panujące problemy (dobrym przykładem jest miasteczko w którym wszelkich przybyszów przerabiają w piwnicy na mięso). Nie są to standardowe questy z rodzaju "pogadaj-zrób-odbierz nagrodę" ale dają wrażenie tego, że wkoło dzieje się więcej niż tylko nasze problemy.
A ja niedawno zacząłem grać. I jak na razie bardzo mi się podoba. Fakt, że to nie jest ten sam Fallout, ale mimo tego gra się bardzo przyjemnie.
A najciekawszym akcentem dzisiejszej gry było spotkanie znanego z F1 Dogmeat'a, któremu oczywiście pomogłem w walce z Raidersami, po czym psiur chętnie się do mnie przyłączył.
A najciekawszym akcentem dzisiejszej gry było spotkanie znanego z F1 Dogmeat'a, któremu oczywiście pomogłem w walce z Raidersami, po czym psiur chętnie się do mnie przyłączył.
a ja mam intel 945 i nie wiem czy isc do sklepu po orginal bo jak mi nie bedzie dzialac to sie chyb pohslastam
Mimo iz moj sprzet ma juz ladnych pare lat, to gra na niskich detalach dziala calkiem calkiem. Poki co nie umywa sie do starych falloutow ani do obliviona, ale i tak jest to ciekawa pozycja
Mam jedynei problem z radiem, przez wiekszosc czasu sie tnie w nim dzwiek. Czy to zamierzony efekt "szukania stacji" i inni tez tak maja, czy tez cos mi sie pierdzieli ?
Mam jedynei problem z radiem, przez wiekszosc czasu sie tnie w nim dzwiek. Czy to zamierzony efekt "szukania stacji" i inni tez tak maja, czy tez cos mi sie pierdzieli ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Z tym radiem to zależy od Twojego położenia. Enklawa odbiera wszędzie dobrze. Natomiast Galaxy News w okolicach Megatonu szumi i tnie. Im bardziej na wschód, tym silniejszy sygnał.
jak się zrobi questa z naprawą anteny w GNR to radio będzie odbierać na całej mapie.Krassus pisze:Z tym radiem to zależy od Twojego położenia. Enklawa odbiera wszędzie dobrze. Natomiast Galaxy News w okolicach Megatonu szumi i tnie. Im bardziej na wschód, tym silniejszy sygnał.
Construction Set jeszcze nie wyszedł, a już pojawiło się 200 modów do F3!
Są to oczywiście w większości drobne usprawnienia, ale czy tylko mnie denerwuje na przykład lipność miniguna?
link:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php
Są to oczywiście w większości drobne usprawnienia, ale czy tylko mnie denerwuje na przykład lipność miniguna?
link:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php
Moze nie mega super trudne ale wymagajace miejscami.
Na 3 poziomie w F2 mutant CIe rozwala a w F3 ty rozwalasz mutanta z minigunem.
A ciezkie walki to chociazby kasyna w New Reno.Szczegolnie te 2 duze gdzie kazdy mial bron palna a z przeciwnikow bylo z 15 wiec byly dlugie i czasami sie loadowalo troche.W F3 walka jest prosta do bolu i przez cala gre nie odczulem trudnosci.A wieksze klopoty w F3 sprawial mi Giant Scorpion niz zołnierze Enklavy co jest dziwne, patrzac wstecz na poprzednie czesci.
A i pamietam ze kiedys za ktoryms razem gralem postacia unarmed ido Sierra Army Depot nie wszedlem.Jakos nie dalo sie podejsc do wiezyczek:).
Na 3 poziomie w F2 mutant CIe rozwala a w F3 ty rozwalasz mutanta z minigunem.
A ciezkie walki to chociazby kasyna w New Reno.Szczegolnie te 2 duze gdzie kazdy mial bron palna a z przeciwnikow bylo z 15 wiec byly dlugie i czasami sie loadowalo troche.W F3 walka jest prosta do bolu i przez cala gre nie odczulem trudnosci.A wieksze klopoty w F3 sprawial mi Giant Scorpion niz zołnierze Enklavy co jest dziwne, patrzac wstecz na poprzednie czesci.
A i pamietam ze kiedys za ktoryms razem gralem postacia unarmed ido Sierra Army Depot nie wszedlem.Jakos nie dalo sie podejsc do wiezyczek:).