Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
albo GW wyda do tego FAQ albo nie wierze w WDkicristobald pisze:Miał ktoś w ręku nowego WD?
Na stronie 67 w okienku o Eye of the Gods pisze że rzucamy też za zabicie championa!!!
cristobald pisze:Miał ktoś w ręku nowego WD?
Na stronie 67 w okienku o Eye of the Gods pisze że rzucamy też za zabicie championa!!!
Artein pisze:Nie wierz w to co piszą w WD
Philu! O, Philu! Coś Ty narobił!? Nie wie lewica, co czyni prawica! Wąż pożera swój ogon. Chaos! Chaos everywhere!Gajowy pisze:albo GW wyda do tego FAQ albo nie wierze w WDki
Eeeee.... A, że tak spytam, myślisz, że nikt się z nim nie konsultował zamieszczając takie coś w WD? Nawet jeśli nie, to gdybym ja pisał armybooka to chciałbym by przez moje ręce przeszedł każdy artykuł dotyczący tegoż, jaki zostanie wydany w gazetce mojej firmy. Widać jestem zbyt porządny...
tak. po wyjsciu o&g wyszedl artykul, ze fenole na hicie chodza w srtone w ktora chce ich wlascisciel.A, że tak spytam, myślisz, że nikt się z nim nie konsultował zamieszczając takie coś w WD?
co wiecej w wd po wyjsciu 7 edycji w pokazowej bitwie na te zasady oddzialy mialy rank bonus od 4 modeli.
Heh To wiele tłumaczy
(m.in. to dlaczego ostatnio widziałem dziwnie poruszających się fanoli)
W takim razie powiedzmy, że nie wina Phila. Ale i tak mają tam niezły bajzel (i nadal będę utrzymywał, ze sprężyna w sklepie online GW podpisana jak Steed of Slaanesh też jest wynikiem tego bajzlu . Taki wink w stronę Szamana)
(m.in. to dlaczego ostatnio widziałem dziwnie poruszających się fanoli)
W takim razie powiedzmy, że nie wina Phila. Ale i tak mają tam niezły bajzel (i nadal będę utrzymywał, ze sprężyna w sklepie online GW podpisana jak Steed of Slaanesh też jest wynikiem tego bajzlu . Taki wink w stronę Szamana)
- cristobald
- Powergamer Rozpiskowy
SnaQ pisze:Eeeee.... A, że tak spytam, myślisz, że nikt się z nim nie konsultował zamieszczając takie coś w WD? Nawet jeśli nie, to gdybym ja pisał armybooka to chciałbym by przez moje ręce przeszedł każdy artykuł dotyczący tegoż, jaki zostanie wydany w gazetce mojej firmy. Widać jestem zbyt porządny...
Ten tekst o oku jest przy opisie bitwy nowych warriorów z krasiami.SnaQ pisze:...
W takim razie powiedzmy, że nie wina Phila. ......
A graczami są Phil(chaos) i Alessio(dwarfs). Ciężko przypuszczać że osoba pisząca księge niezna jej zasad co?
Swoją drogą jest intrygujaca ilustracja opisująca działanie magic resistance na czary obszarowe- str 27. Może coś mi sie pomieszało ale niesądziłem że to tak działa
Z tego wniosek, że nie. Bo we FAQu napisał, że nie działa, a w bitwie, że działa.Ciężko przypuszczać że osoba pisząca księge niezna jej zasad co?
Może wypadło tuż przed samym drukiem, jako że było zbyt dobre.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
z tego wynika ze GW ma po prostu zbyt dlugi cykl wydawniczy, z tego co wiem bitwy opisywane w WD sa rozgrywane minimum kilka miesiecy wczesniej a poprawki/zmiany do dexu mozna wprowadzic jeszcze tuz przed jego drukiem. Byc moze w momencie grania bitwy obowiazywala jeszcze zasada dla oka wlaczajaca w zabawe czempionow.
co moze oznaczac ze bitwa odbyla sie rok temu albo dawniej i sporzadzono z niej po prostu raport ktory sobie czekal na wydanie. Ponoc dexy sa gotowe (lub prawie) 2-3 lata przed wydaniem.
Co nie zmienia faktu, że gdybym ja miał taką robotę to chciałbym aby każdy artykuł mający związek z moim AB przechodził moją autoryzację.
Możesz opisać? Nie mam dostępu do WD.cristobald pisze:Swoją drogą jest intrygujaca ilustracja opisująca działanie magic resistance na czary obszarowe- str 27. Może coś mi sie pomieszało ale niesądziłem że to tak działa
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tak, i tak.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Może brać -oczywiście pod warunkiem że nie ma magicznego sztandaru
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- cristobald
- Powergamer Rozpiskowy
Nie mam możliwości wrzucenia skanu, ale przy opisie taktyki i rozstawienia regimentów narysowali 2 okręgi (ze środkiem na herosach z MR) obejmujące kilka oddziałów i podpisali "These zones show friendly units that may benefit from the MR generated by ExCh`s against area effect spells" - koniec cytatu. Nie wiem jaki promień mają te okręgi ale spory.SnaQ pisze: Możesz opisać? Nie mam dostępu do WD.