O&G na Masterach
Moderator: Kołata
Ja tam do nocnych gobów oraz fanatyków nic nie mam. Sam wystawiam często dwa klocki z fanatykami i siatkami. Tylko, że 20 gobów z Ld 5 bardzo łatwo panikują i czasami może się zdarzyć, że ataki klocuszek ucieknie zanim wypuści swoich fanoli. Jak mam dwa klocki to udaje mi się dać wszystkim liderkę generała ale jak tyle tych gobosów to nie wiem czy się uda.
Czy ktoś się wybiera może na ten mikołajkowy turniej? Bo ja chciałbym wziąć udział, ale brakuje mi paru rzeczy i dlatego chciałem się zapytać, czy ktoś mógłby mi pożyczyć. Jeśli tak, to pisać na PM. Na pewno jakieś wynagrodzenie będzie.
Rozpy jeszcze nie mam, ale na pewno będę potrzebował arrer boyzów, savage orków i może jeszcze BO na świni.
Rozpy jeszcze nie mam, ale na pewno będę potrzebował arrer boyzów, savage orków i może jeszcze BO na świni.
- swieta_barbara
- habydysz
Dobra, dobra, przywioze Ci.
Wyluzuj sie.
Sa beznadziejnie pomalowani.
Wyluzuj sie.
Sa beznadziejnie pomalowani.
Inferno ugrał wiecej niż ja też, ale ja mialem prawie max z hobby. Jednak ogólnie to porażka maksymalna. Najwyżej sklasyfikowane O&G na 45 miejscu?! Żal. Muszą zajść jakieś zmiany w balancing patchu, bo zielonymi jest coraz ciężej grać i coraz mniej z tego grania przyjemności. Jeśli się coś nie zmieni, to obawiam się, że zielonych już zupełnie garstka zostanie Kurwa, kto by pomyślał, że takie czasy nadejdą Wczoraj z Blessem i Dębkiem kminiliśmy całą drogę z Poznania nad jakimiś nowymi patentami do O&G i ogólnie wiele (nic?) nie wymyślilismy, poza kilkoma rozpami for fun.
Juz nie przesadzaj, ze nic ! Pomysl lepiej nad doszlifowaniem tego pomyslu na Squig Herdach z upgradem black orkowych herosow do solowych dzialan.Kołata pisze: Wczoraj z Blessem i Dębkiem kminiliśmy całą drogę z Poznania nad jakimiś nowymi patentami do O&G i ogólnie wiele (nic?) nie wymyślilismy, poza kilkoma rozpami for fun.
A myśleliście o rozpie na pump wagonach? Oczywiście czterech.Kołata pisze:Wczoraj z Blessem i Dębkiem kminiliśmy całą drogę z Poznania nad jakimiś nowymi patentami do O&G i ogólnie wiele (nic?) nie wymyślilismy, poza kilkoma rozpami for fun.
ja uzywam 2
wkurzaja mnie fasty/furie czy inne harpie stojace za moimi oddzialami i radosnie oglaszajacymi sie mianem Wielkiego Hamulcowego Zielonego Walca.
i znowu powracam do konceptu herosa na rydwanie+rydwanu.
moje zielone na PGA byly na "wypozyczeniu",zebraly przyzwoite noty za hobby(27pkt)
kumpel zwykle grywa WE,z armii byl bardzo zadowolony(duzo funu)...ale liczba miscastow w jego wykonaniu byla porazajaca. i w jednej z bitew przeciwnik zabijal mu 2-3 modele na ture a on sobie do 600pkt na ture
wkurzaja mnie fasty/furie czy inne harpie stojace za moimi oddzialami i radosnie oglaszajacymi sie mianem Wielkiego Hamulcowego Zielonego Walca.
i znowu powracam do konceptu herosa na rydwanie+rydwanu.
moje zielone na PGA byly na "wypozyczeniu",zebraly przyzwoite noty za hobby(27pkt)
kumpel zwykle grywa WE,z armii byl bardzo zadowolony(duzo funu)...ale liczba miscastow w jego wykonaniu byla porazajaca. i w jednej z bitew przeciwnik zabijal mu 2-3 modele na ture a on sobie do 600pkt na ture
witam, oto rozpiska którą zająłem 23 miejsce na 40. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=318421#318421
0 ogrania i kilka błedów, a i tak chyba dobrze. rozpiska moim zdaniem warta uwagi.
0 ogrania i kilka błedów, a i tak chyba dobrze. rozpiska moim zdaniem warta uwagi.