Imperialny Kapitan
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Imperialny Kapitan
Nie jestem najlepszym fotografem (malarzem też nie ), w tle mój portfel jak coś no i podstawka jeszcze nieskończona
Ostatnio zmieniony 2 mar 2007, o 00:13 przez kurka_z_podworka, łącznie zmieniany 1 raz.
zgadzma sie, malwoanie bardzo przywoite ale figsa samego w sobie bym sie wstydzil ( bez urazy)
- Hashmallum
- Mudżahedin
Mi nie lezy niebieski , lepszy bylby czerwony... Tylko czerwony a nie amarantowy he he he, spoko robota Kuroslawie
Coś mi się zdaje, że to nie jest figs, którym Kurka zamierza grać Ale mogę być w błędzieStachu pisze:oj, nie marudźcie. jak mu sie podoba to nie sprawy. Pozatym na turniejach nie ocenia się rzeźby figurki tylko malowanie, a to jest ok.....
A co do samego modelu - wreszcie porzadny metalic! Fajnie wyszedł też brąz. Jakbym się miał do czegoś przyczepić, to jego gęba - taka płaska jakby trochę. Ale to może przez zdjęcie
-
- Kretozord
nie bede tym grać bo figsa jest straszna jesli chodzi o rzezbe, i zreszta nie takie bylo założenie jej malowania, mam nadzieje ze jeszce cos zyska na profesjonalistycznych zdjęciach
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
1. Widziały gały co brały
2. Nie za dużą a za normalną, chyba że będą się licytować w co wątpię
3. Kit? patrz punkt 1
pozdro szejset
2. Nie za dużą a za normalną, chyba że będą się licytować w co wątpię
3. Kit? patrz punkt 1
pozdro szejset
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Mnie się nawet podoba ten model, nie wiem, na co narzekacie. A malowanie podoba mi się bardziej od modelu, czyli jest git.
Model taki sobie, malo detali, ale w sumie jak na moj gust to nie najgorszy, widzialem 100 razy gorsze, wiec nie wiem wiec czemu wszyscy po nim tak jada.
Malowanie pierwsza klasa. Figurka na stol bedzie idealna, ale na showcase raczej nie za ciekawa.
Malowanie pierwsza klasa. Figurka na stol bedzie idealna, ale na showcase raczej nie za ciekawa.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Gostek calkiem spoko, choc mam wrazenie ze jakies grubsze wartwy tej farby nalozyles.
Natomiast ten jego ziomal to kiepskawy, za bardzo sztucznie wyglada.
pzdr
Natomiast ten jego ziomal to kiepskawy, za bardzo sztucznie wyglada.
pzdr
Dla mnie nie aż tak proste, bo widziałem już o wiele gorsze potworki...Lunn pisze:W przypadku tej figurki to akurat bardzo proste