Tedi Workshop!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tedi Workshop!
Ostatnio zmieniony 5 lip 2010, o 18:05 przez tedzio, łącznie zmieniany 19 razy.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
całkiem ładnie Ci to wyszło Najbardziej zdecydowanie podoba mi się cieniowaniu łuku. Noi widzę kolejną osobę, która zadaje sobie trud i dorabia cięciwę
putoa alasti avantoon!
Ta cięciwa jest grubości jego palca. Na jego prawej dłoni nie widać w ogóle szczegółów, zalałeś ją farbą. Polecam nakładanie cieniej farby i bardziej rozrzedzonej, również stopniowo rozjaśniaj, bo np. na rękawie strasznie widać różnicę pomiędzy jasną a ciemną częścią.
Jak poprawisz podstawkę to na stół będzie w pytkę
Jak poprawisz podstawkę to na stół będzie w pytkę
ale nakładam cienko farbe ziom, porpawic podstawke , hmm, ale jak ? w górach trawa ? (z załozenia bedzie to oddział u wrogów zza morza czyt. norsów)po za tym w ogole jej nie mam, no ta, te rekawy uwazam sam ze mi najgorzej z całego figsa najgorzej wyszły, z nastepnym postaram sie zrobic tak jak jest tu na spodniach
Co do cięciwy,hmm, jest z nitki detyztycznej wiec sie nie zerwie, a nitki raczej bym niezrobił aby byłatak napięta, ale chyba cieciwa to najmniejszy problem, mi to nie przyszkadza wgl ze taka jest
Co do cięciwy,hmm, jest z nitki detyztycznej wiec sie nie zerwie, a nitki raczej bym niezrobił aby byłatak napięta, ale chyba cieciwa to najmniejszy problem, mi to nie przyszkadza wgl ze taka jest
Bruk jest z tego sklepu: http://www.modelarski.pl/AU52421+1+pytk ... p6692.html
Takie coś za 4,20 zł mozna 55 podsawek 20x20 zrobić i zostają jeszcze połówki ; ]] No i sklep w blisko mojej szkoły
Takie coś za 4,20 zł mozna 55 podsawek 20x20 zrobić i zostają jeszcze połówki ; ]] No i sklep w blisko mojej szkoły
Ta cięciwa nie jest dobra. Figurka znacznie lepiej by wyglądała bez niej, ponieważ jest za gruba i kończy się za blisko dłoni. Bruk znacznie lepszy niż śnieg, chociaż gdybyś boki śnieżnej podstawki pomalował na szaro/biało byłaby ok. Malowanie może być, tylko gdybyś temu młodszemu oczy poprawił, a starszemu dłonie.
Odnoszę wrażenie że pierwsze 2 są lepiej wykonane. Łuk nie jest tak wycieniowany u poprzednich podobnie zresztą jak kurteczka. Widzę że naprawdę nieźle radzisz sobie z twarzami. Najbardziej podoba mi się kurteczka na 2 modelu. Brawo brawo –jestem ciekaw jak będzie wyglądał regimencie w całości
Fear me mortals, for I am the Anointed...
dziś postaram się wrzucic lepsze zdjęcia, bo wczoraj sztuczne światło, jeszcze baterie sie rozładowały xD Łuk tutaj był robiony nie juz Vomit Brown + bestial brown, tylko od samego Vomit więc różnice są,a kurtki hmm, podobnie, tutaj jaśniejszą ma niż inni, buty na zdjeciu wyszły kompletnie czarne a tak nie jest, koło południa postaram się zrobić lepsze zdjecia ; ]]