moze gralismy na roznych turniejach... darek welfami gral raz na drakonie w zeszlym sezonie a gral co mastera.karlee pisze:1 miejsce zajal robson, ktory to gral na kazdym masterze na jakim bylem chyba zawsze inna armia niz na poprzednim - zaden miernik. Polit to WE. Chyba ze o czyms nie wiem i chlopaki potajemnie grali imperium a tylko jak ja sie pokazywalem na turniejach to chowali je do walizki i wyciagali zupelnie inne armieshino pisze:jak? pierwsze i drugie miejsce w lidze... plus sporo miejsc dalej![]()
robson tez gral imperium i niczym wiecej w tamtym sezonie.
robson gr empire na:
mster blaster, drakon, dmp, arena, koziolek, inkwizycja, osmiornica
darek gral emp na:
bazyliszek, pga, koziolek, wielka
holan gral empire od drakonu caly czas.
3 osob na top5 mialy empire. jak dla mnie to wystarczy zeby uznac, ze z armia bylo cos nie tak

o to dokladnie chodziloOstatecznie zazwyczaj jak jest hotek to najwyżej obecny będzie w armii jeden caddy tylko.

masyzyny jak trebek maja ten problem, ze spadaja w 1 turze od armat...Bestie - Fakt - ciężko - ale jak napisał Szafa Smile "Takie życie"
WE - Treeman ?
Chaos - Lord z GW ?
DE - Bolce
HE - Bolce + Duża kuźnia z seera ?
WE ??? Aż tak źle że 2 razy Very Happy ?
Lizaki - Fakt ale book się pojawi ( narazie odział kroxów )
Bretka - Trabusz
Skaveny - Jezz + WLC + Globe ?
treman tak sobie nswietnie nie radzi z czolgiem (trafia na 4+ i jeszcze czolgowi zostaje save 4+ czyli 1/4 atakow cos robi)
skavy sobie radzily imo z imperium a z de/he byl taki sam problem jak z bretka ;] armaty mogly szybko wyeliminowac bolce... zostawala duza ilosc magii i kuznia (to samo niszczy czolg w lizi)