Kupiłem se orki ale co na początek???
Moderator: Kołata
-
- Pseudoklimaciarz
Kupiłem se orki ale co na początek???
Siemka właśnie kupiłem se nowe orki z 7ed ale niewiem co nim dac ,czy chopy lub spear. Słyszałem ze jak maja włucznie to walą na 2 żędy ale niewiem dokońca jak to jest:(.
Bendę wdzieczny jak ktoś mi powie.
POzDro
Bendę wdzieczny jak ktoś mi powie.
POzDro
daj im choppy i tarcze
-
- Pseudoklimaciarz
ok thx. Nieumie edytować postów dlatego robie byki:p a z resztą niebęde pisał pół godziny rzeby coś anpisać poprawnie:P
a co za problem pisać w wordzie i potem wkleić tutaj? Zajmie Ci to 5 sekund więcej, a innym zdecydowanie ułatwisz życie i sobie też
a posty edytuje się tak: jak patrzysz się na swojego posta to masz w prawym jego górnym rogu takie coś jak zmień, klikasz w to i po sprawie
a posty edytuje się tak: jak patrzysz się na swojego posta to masz w prawym jego górnym rogu takie coś jak zmień, klikasz w to i po sprawie
-
- Pseudoklimaciarz
o dzięki właśnie wytłumaczyłeś mi to jak małemu dzicku:Pjestem ci dłużny:P:P
Daj im choppy i tarcze.
Jak im dasz speary to biją dwa rzędy, ale i tak sie nie opłaca.
P.S.
Nie trzeba umieć edytować, żeby pisać poprawnie..
A jak Ci się nie chce do worda wklepywać wszystkiego i kopiować, to ściągnij przeglądarkę FireFox i ona sama Ci pokaże przed wysłaniem gdzie są błędy (moja przynajmniej pokazuje )[/quote]
Jak im dasz speary to biją dwa rzędy, ale i tak sie nie opłaca.
P.S.
Nie trzeba umieć edytować, żeby pisać poprawnie..
A jak Ci się nie chce do worda wklepywać wszystkiego i kopiować, to ściągnij przeglądarkę FireFox i ona sama Ci pokaże przed wysłaniem gdzie są błędy (moja przynajmniej pokazuje )[/quote]
O właśnie!Jesli potrzebujesz pół godziny żeby napisać jedno zdanie poprawnie...
to sie wyloguj!
Takich byków to daaaawno niewidziałem , albo tych w 1 poście .rzeby coś anpisać poprawnie:P
Choppy z tarczami najlepiej, bo masz 4+ sejwa w hth, a te orki i tak nic niezabijają, więc lepiej żeby niegineły. A jak już ktoś bije rany to boss .
Nowa akcja:
Nie kupuj figurek, kup slownik.
xP
I powaznie - wyloguj sie z forum. Bo tutaj zli ludzie sa, PG sami, i szybko zniszcza ci przyjemnosc z zabawy i robienia klimatycznych rozpisek, na rzecz wymaksowanej armii i wygrywania turniejow (;
xP
I powaznie - wyloguj sie z forum. Bo tutaj zli ludzie sa, PG sami, i szybko zniszcza ci przyjemnosc z zabawy i robienia klimatycznych rozpisek, na rzecz wymaksowanej armii i wygrywania turniejow (;
TruPunk, ale on już kupił figurki, a reklamacji mu chyba nieuwzględnia .
Świetny pomysłTruePunk pisze:Nowa akcja:
Taka akcja przydała by się na forum wielu użytkownikom
Może jak napisze reklamacje i wyśle listem do sprzedawcy, to sprzedawca się nad nim zlituje i uwzględni reklamacjeTomCio pisze:ale on już kupił figurki, a reklamacji mu chyba nieuwzględnia
Lunn pisze:hehehePiotr3K pisze:Może jak napisze reklamacje i wyśle listem do sprzedawcy, to sprzedawca się nad nim zlituje i uwzględni reklamacje
Ale chyba jednak sprzedawca nie zrozumiałby z tego listu że chodzi o reklamację
Myślę, że jakby widział taki list, to nawet jakby go nie zrozumiał, to sam powinien zaproponować zwrot pieniędzy i pokazać drogę do księgarni.
Tam powinien zakupić słownik, przeczytać go kilka razy i za kilka lat (powiedzmy 5 ) znowu kupić figurki i zadać pytanie na forum ponownie
Ech, zmieszali chlopaka z blotem.
Niecnoty z was jednak (;
Oftop, oftopem - ale dlamnie to tu klodeczka moze spokojnie zagoscic
Niecnoty z was jednak (;
Oftop, oftopem - ale dlamnie to tu klodeczka moze spokojnie zagoscic