Na stronie 64 polskiego podrecznika (i chyba rownież w wersji anglojezycznej) jest rozpiska armi wampirow.
Lord wampirów ma wampirze moce w koszcie powyżej 100 punktów - czy to jest ewidentny błąd czy może jest jakiś myk ?
Bład w polskiej ksiedze VC ?
Moderator: misha
Tak, chłopaki nie czytają zasad z danej książki, kiedy tworzą przykładowe armylisty... albo ich aż tak restrykcyjnie nie przestrzegają, w końcu to oni je stworzyli, to i zmieniac moga, a co!
Ja mam angielską wersję, ale może i w polskiej jest kolejny błąd: zobacz jaki przedmiot ma czempion Blood Knights (u mnie ma cursed book ).
Ja mam angielską wersję, ale może i w polskiej jest kolejny błąd: zobacz jaki przedmiot ma czempion Blood Knights (u mnie ma cursed book ).
Lol, faktycznie, Ja nie zauważyłem wcześniej(nie czytałem tej rozpyXD)...
@KrzysiekW u nas ma także przeklętą książeczkę.
Co za ludzie w tym GW... ech, a polskiemu tłumaczowi się spytać tamtych nie chciało... chyba, że nic nie zauwarzył
@KrzysiekW u nas ma także przeklętą książeczkę.
Co za ludzie w tym GW... ech, a polskiemu tłumaczowi się spytać tamtych nie chciało... chyba, że nic nie zauwarzył
Poprostu masakra
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Army list jest błędny we wszystkich wersjach AB, ma chyba ze trzy wady.
W polskim tłumaczeniu jest błąd, jeśli chodzi o wskrzeszanie kawalerii z czaru nr. 6 - polska wersja pozwala, angielska nie - ale to nie wina tłumacza, tylko tego, że mu stary PDF dali do tłumaczenia.
Natomiast moc "Awatar Śmieci" to już inwencja tłumacza, bardzo klimatyczna zresztą.
W polskim tłumaczeniu jest błąd, jeśli chodzi o wskrzeszanie kawalerii z czaru nr. 6 - polska wersja pozwala, angielska nie - ale to nie wina tłumacza, tylko tego, że mu stary PDF dali do tłumaczenia.
Natomiast moc "Awatar Śmieci" to już inwencja tłumacza, bardzo klimatyczna zresztą.