i bardzo dobrzeTullaris pisze:Dla mnie, to Obama nie jest czarny tylko czerwony.
Jak się nazywa pojazd nowego prezydenta USA?Barakowóz!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
A to niby czemu?Moim zdaniem powinien być zielony i zmniejszyć ilość syfu który wyrzucają w atmosferę co roku.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- Co powiedział Chuck Norris do Obamy?
- ?
- Teraz pracujesz dla mnie!
Nie no, na takie rarytasy to trzeba sobie zasłużyćMorrok pisze: Leżę, kwiczę już z samego rana,
Patrzę smętnie na mojego bana.
Ile jajek ma Barak?
Oba ma
Oba ma
już otworzyliTullaris pisze:Dla mnie, to Obama nie jest czarny tylko czerwony. Ten program który przedstawia prowadzi Amerykę w stronę socjalizmu. Mam nadzieje, że po czterech latach lewackich rządów Amerykanie otworzą oczy.
wreszcie ten naród pomyślal.
ameryce potrzebna jest lewica, jak i calemu światu
chooya do dupy.Kosa pisze:już otworzyliTullaris pisze:Dla mnie, to Obama nie jest czarny tylko czerwony. Ten program który przedstawia prowadzi Amerykę w stronę socjalizmu. Mam nadzieje, że po czterech latach lewackich rządów Amerykanie otworzą oczy.
Beznadzieja. Chamskie zestawienie ludzi z roznych epok i roznych obozow. Tendencyjne dobranie zdjec pokazujace ludzi zlapanych w glupich sytuacjach. Myslisz ze nie udaloby sie zmontowac takiego materialu z udzialem ludzi prawicy? Zapewniam Cie, ze daloby sie to zrobic. Pewnie nawet wyszloby smieszniej.Manfred pisze:@ TomCio o to to
spluwam na lewice i polecam to :
http://pl.youtube.com/watch?v=Q8tWkfyfmig
Malo mnie jednak wzruszaja linki wrzucane na forum przez goscia, ktory na turnieju byl wpisany na liste jako Adolf Hitler (idol?) a w avatarze ma konfederatke.
a wiesz co to jest LEWICA?Manfred pisze:@ TomCio o to to
bo w tym linku nie bylo ŻADNEJ prawdziwej lewicy...
no chyba, że chodzilo o coś zupelnie innego
No nie wiem do czego . Chyba ze ktoś lubi żyć w kołchozie to ok.Kosa pisze:już otworzyliTullaris pisze:Dla mnie, to Obama nie jest czarny tylko czerwony. Ten program który przedstawia prowadzi Amerykę w stronę socjalizmu. Mam nadzieje, że po czterech latach lewackich rządów Amerykanie otworzą oczy.
Ale spoko socjalizm za cztery lata wyjdzie amerykanom bokiem i Obama wróci tam skąd przyszedł .
Manfred ja też, ale filmik jaki polecasz jest według mnie marny. Jeśli PO to lewica to PIS to marksiści (oczywiście jeśli bierzemy pod uwagę program gospodarczy).Manfred pisze:@ TomCio o to to
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
@Tullaris
czy my mówimy o socjalizmie i lewej stronie? Bo chyba nie...
prosze, nie jedz na stereotypach, lepij poczytaj co to jest socjalizm i lewica, wtedy mozemy podjać dyskusje i nie wyskakuj z kolchozami, bo to jest domena innego systemu, na pewno nie prawdziwego socjalizmu, ech...
czy my mówimy o socjalizmie i lewej stronie? Bo chyba nie...
prosze, nie jedz na stereotypach, lepij poczytaj co to jest socjalizm i lewica, wtedy mozemy podjać dyskusje i nie wyskakuj z kolchozami, bo to jest domena innego systemu, na pewno nie prawdziwego socjalizmu, ech...