Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Wszystko spoko tylko suchy jak pies i... żabie nogi?
a tu mnie zaskoczyles swoja niewiedza ]:-> no ale jak twoja kawa ma 2+ to gratuluje moja ma zawsze 3+Geralt pisze:(Z resztą kawa i tak ma save na 2+ w combacie i nie sądze żeby była potrzeba zmiany tego).
a z sotekiem to mysle ze bedzie sie dalo montowac kawe bo wiele przegiec juz powychodzilo ]:-> no i jak juz mowilem bedzie ostra jazda bez trzymanki
a ta fotka w ogole nie jest wzorowana na tym batlowym saurusie ]:-> zerzniety po calosci no i niebardzo udanie
a slann w sumie to raczej nie ucieka z tego co pamietam ]:-> mimo ze teorytycznie moze oj ale podpakowac podpakuja na 100% hmm regenka to przesada na slannie ale na kroxach bym sie nie obrazil albo na kawalerii ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Wszystko ok? Czytasz co piszesz? Jak to fluffowo uzasadnisz? Jak dla mnie regenka u lizaków to nietrafiony pomysł.hmm regenka to przesada na slannie ale na kroxach bym sie nie obrazil albo na kawalerii ]:->
http://warseer.com/forums/showthread.php?t=172327
Polecam i ciekaw jestem kto kryje się pod nickiem theultimateqpa
Polecam i ciekaw jestem kto kryje się pod nickiem theultimateqpa
- Hybrydzioch
- Wałkarz
hmmm... wracają chyba koncepcją do 5 edycji całkowicie i niejako wymuszają grę na special characterach. Oby saurich tylko nie skopali, bo nie będę zadowolony jak znowu będzie nastawiona na skinkowisko. A niestety wraz z zwiększeniem ld u skinków najlepsza rozpiska będzie polegała pewnie na zapychaczach skinki+kroksy no i znowu pełno skirmiszerów, terki i salki/razordony, ewentualnie żaba z templami, czyli zmodyfikowana lekko powtórka z rozrywki . Najwyżej po 7 latach grania żabkami trzeba będzie sobie zrobić dłuższą przerwę i rozwijać 2 armię.
Kolego drogi:Sebollus pisze:jeśli to prawda co koleś napisał i rzeczywiście tylko specjale będą dawały spawningi to lizaki IMHO są nieźle udupione
Quetzla mają wszyscy Saurusi na starcie, a i nie dość, że nic to nie kosztuje, to jeszcze będą tańsi. Jak dla mnie to dobra wiadomość. A to, że nie masz Tzunki/Tepoka/Huanchi: używałeś tego w ogóle
Co do reszty armii: pewnie oddziały skinek Rank & File będą grywalne: takie kroxy z szeregami i dużą ilością tanich ran Ale to trzeba poczekać na to jak będzie wyglądała ta możliwość łączenia...
Ogólnie zapowiada się ciekawie, nie płaczcie!
Co myślicie o "Generacjach" dla bohaterów? Tym starsza generacja tym lepsze staty lub bonusy.
Też miałem podręcznik i też gadałem z kolesiem z gw więc mogę potwierdzić to z warseera i dodać coś od siebie:
-slan bazowo kosztuje 275pkt i traci wounda albo T (nie pamiętam teraz). Gość z gw powiedział, że można mu dać item co go eterykiem robi
-cold blooded działa tak samo jak wcześniej
-sprawdzałem czy jest charm of the jaguar warrior i jest przedmiot o takiej nazwie jednak o innym działaniu. Nie pamiętam dokładnie co robił le to był jakiś bound spell.
-skinki w klockach 5pkt a w skirmishu z blowpipami 7 pkt lol. mają 6ld.
-nie ma spawningów
-co do stega to jednak może mieć te wielkie plujki
-w rarach są salki, stegi i razordony
-kroxy mają 4 siły+gw czyli razem 6s tańsze za to są
-co do salek to sam jakoś za bardzo się im nie przyglądałem (nie wiem czemu) ale podobno mają działać podobnie do flame cannonu.
-w dziale ze zdjęciami szukałem nowych modeli i z tego co zlookałem to był tylko jeden, którego nie ma jeszcze na internecie- skinek hero na terradonie, model imo baaardzo fajny imienia nie pamietam ale na koniec miał master of skies.
No to tyle ode mnie, jak coś sobie przypomnę to napiszę
-slan bazowo kosztuje 275pkt i traci wounda albo T (nie pamiętam teraz). Gość z gw powiedział, że można mu dać item co go eterykiem robi
-cold blooded działa tak samo jak wcześniej
-sprawdzałem czy jest charm of the jaguar warrior i jest przedmiot o takiej nazwie jednak o innym działaniu. Nie pamiętam dokładnie co robił le to był jakiś bound spell.
-skinki w klockach 5pkt a w skirmishu z blowpipami 7 pkt lol. mają 6ld.
-nie ma spawningów
-co do stega to jednak może mieć te wielkie plujki
-w rarach są salki, stegi i razordony
-kroxy mają 4 siły+gw czyli razem 6s tańsze za to są
-co do salek to sam jakoś za bardzo się im nie przyglądałem (nie wiem czemu) ale podobno mają działać podobnie do flame cannonu.
-w dziale ze zdjęciami szukałem nowych modeli i z tego co zlookałem to był tylko jeden, którego nie ma jeszcze na internecie- skinek hero na terradonie, model imo baaardzo fajny imienia nie pamietam ale na koniec miał master of skies.
No to tyle ode mnie, jak coś sobie przypomnę to napiszę
Ostatnio zmieniony 23 lis 2008, o 16:36 przez loler, łącznie zmieniany 1 raz.