To ja wiem więcejSzaman pisze:wiem tylko, ze ma byc steam tank, ale nie wiem, kiedy
Wiem że mają być oprócz tego Great Swordzi i prawdopodobnie War Altar.
A kiedy? Lato 2009.
I podobno ma być wtedy jakaś kampania z Imperium i Dark elfami.
Moderator: #helion#
Nie jest tak pewne jak Twoje, ale bardzo prawdopodobne.Szaman pisze:a jak pewne jest Twoje zrodlo?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
oni nie graja turniejowo, wiec maja home ruleGrand Admiral Thrawn pisze:Inne pytanko. Szamanie czy mógłbyś się jakoś dowiedzieć jakiej podstawki używają pod War Altar w white dwarfie? I dlaczego nieprzepisowej? Z góry dziękuję.
czterech dreadlordow:jarlaxle17 pisze:A jakie mają wyjść dokładnie figurki do DE ?
Nie.Sa!nt pisze:Siweusz i jarlaxle17 nie za bardzo się zapędziliście?
To dziwne bo ja jednak jestem tutaj trochę inaczej nastawionyWolfgar pisze:Powiem szczerze że z chęcią bym zobaczył nowe modele milicji i pewnie bym kupił w ciemno, aktualne boxy są fajne ale nowe i tak pewnie będą lepsze więc tylko się cieszyć.
wszystko jest kwestia gustu - mnie od Imperium odrzucaly wlasnie stare modeleSa!nt pisze:To dziwne bo ja jednak jestem tutaj trochę inaczej nastawionyWolfgar pisze:Powiem szczerze że z chęcią bym zobaczył nowe modele milicji i pewnie bym kupił w ciemno, aktualne boxy są fajne ale nowe i tak pewnie będą lepsze więc tylko się cieszyć.
Przed wyjściem nowych state troopsów miałem podobne podejście do Ciebie, zwłaszcza że uważałem stare modele za strasznie brzydkie, teraz poluje na jakiekolwiek stare modele na allegro. Co czas i GW robi z ludźmi