zaloga frenzy
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
zaloga frenzy
czy zaloga maszyny, ktora jest frenzy (np po czarze z magii slaanesha) musi szarzowac przeciwnika??
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
a krasnale czemu nie??
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
Quas: krasnale tez.
To analogiczna sytuacja jak gonienie z hate - psychologia ponad zasady z AB
To analogiczna sytuacja jak gonienie z hate - psychologia ponad zasady z AB
lex speciali derogat legi generali ??
Dupa nie Gogol! (:P)
Uscislenia czytac chlopaki.
Skoro zaloga z hate goni, to czemu z frenzy ma nie szarzowac? Sytuacja identyczna
Uscislenia czytac chlopaki.
Skoro zaloga z hate goni, to czemu z frenzy ma nie szarzowac? Sytuacja identyczna
ha!! widzisz gogol - tak to bym cie rowno zwalcowal (nie byloby challenga od lorda, stracilbys baliste, ktora nie zabilaby mi rydwanu, wciagnalbym z overruna thunderersow od boku, a pozniej katapulte, co uratowaloby mojego giganta... itd itp...)quas pisze: nawet krasnale gonia jak maja frenzy
Chcesz rewanż panie pewny siebiebigees pisze:ha!! widzisz gogol - tak to bym cie rowno zwalcowal (nie byloby challenga od lorda, stracilbys baliste, ktora nie zabilaby mi rydwanu, wciagnalbym z overruna thunderersow od boku, a pozniej katapulte, co uratowaloby mojego giganta... itd itp...)quas pisze: nawet krasnale gonia jak maja frenzy
po 2 gonić a szarżować to różnica mała poprostu nie wiem czy można wogule szarżować obsługą gdy ta jest dołączona do maszyny
ok, rewanz... ale nie wiem, kiedy moze uda sie w czwartek, ale dam znac
nie nie moze... jest to doklaownie napisane w movemencie dla zalogbigees pisze:czy zaloga maszyny, ktora jest frenzy (np po czarze z magii slaanesha) musi szarzowac przeciwnika??
ale gonic juz musi kazda zaloga oczywiscie;] (chyba, ze rzucono na nia czar nie pozwalajacy na gonienie lub tez z innych tego typu powodow)