-Ja bym jednym cokom dal ASF. Front masz dosc szeroki, mozna sie podstawiac.
-Co do comba na generale, to wole Hydra blade, pendant + PoS. Jedna walke masz przekozacka.
-I jak na taki ladny offensik, wyrzucilbym 2 bolce i wcisnal bsbka na swini, z hotekiem i shield of grond. 1+ sava, -1S na ranienie. Juz nie tak latwo wyjac go z tych cokow z asf.
DE - Kolejny Monster traktor na 2250
- Corvus Albus
- Kretozord
ASF zbędny. Hydra bierze na klate co najgorszę, a z Wardem od kotła ustoi pierwszą turę potem smok dolatuje albo CoK. Poza tym mam harpie i DRów by się ustawić tak by przeciwnik z overruna nie dobiegł i się wystawił na moją szarżę. Pamiętaj, że pkt są ograniczone :>
BSB na świni odpada bo albo kocioł albo on, inaczej slotów braknie, a kocioł BSB bardziej się przyda.
Co do Hydra blade co mi to da? jedna tura z S 7, a potem? wolę stałe S6 i 4 A bezpieczniejsze i ciągle nabija rany nie msuzę szukać kluczowego oddziału, którego z hydra blade mam zamieść.
Poza tym przez te ograniczenia nie mogę zagrać Karond Kar'em
BSB na świni odpada bo albo kocioł albo on, inaczej slotów braknie, a kocioł BSB bardziej się przyda.
Co do Hydra blade co mi to da? jedna tura z S 7, a potem? wolę stałe S6 i 4 A bezpieczniejsze i ciągle nabija rany nie msuzę szukać kluczowego oddziału, którego z hydra blade mam zamieść.
Poza tym przez te ograniczenia nie mogę zagrać Karond Kar'em
Dlaczego ma zabraknac slotow? Lord smok, bsb, haga, czarka.
Nom, tez fajnie miec stala sile 6. Imho kazde z tych kombosow ma swoje zalety. Kwestia gustu i tego co sie lepiej sprawdza.
A co do hoteka... Nie wydaje ci sie, ze latwo go bedzie zdjac?
Nom, tez fajnie miec stala sile 6. Imho kazde z tych kombosow ma swoje zalety. Kwestia gustu i tego co sie lepiej sprawdza.
A co do hoteka... Nie wydaje ci sie, ze latwo go bedzie zdjac?
- Corvus Albus
- Kretozord
O hotek się nie martwię będę screenować harpiami i DRami wrazie co. Moge się też ustawić by nie widzieli championa, a w ostateczności Ward z kotła. Dam radę jak się nie uda mam 2 skrole i 3 DD to zawsze lepsze niż nic.