Nieźle. Ale przyczepię się do wykończenia płaszcza. Ząbki pomalowane złotym metalikiem sprawiają, że płaszcz wygląda jakby był zakończony metalowym półkolem.
spróbuj mocniejsze kontrasty osiągać, głównie na metalikach. no i nie właź trawką na krawędź podstawki, wygląda to niechlujnie;)
trzeba też popracować nad gemami, poszukaj jakiegoś tutoriala, bo ładne kamienie szlachetne dużo dają;)
SM bardzo ładnie sie prezentują Co do WL to jeszcze bym pokombinowal cos z tymi zielonymi elementami bo troszke płasko wygladaja. Tak to wszystko naprawde dobrze wygląda
nom bardzo fajni na stol wala po oczach lekko i gitarka
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
walka z cieniem czyli jeden z pierwszych sw w moim wykonaniu...czaszka na podstawce nie wyszla tak jak chciałem, a chciałem coby była pordzewiała i stara ale widac jeszcze chcieć to nie znaczy móc.
Ale to zielone na drzewa to jakiś specjalny wyrób liściopodobny? Możesz powiedzieć dokładnie co to jest?? Powiem Ci, że podstawka jest świetna i dzięki Tobie już wiem jak zrobić swoich SW ... genialnie to wygląda ... graty