ARBAL - nowe DE
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ARBAL - nowe DE
Skończyłem kilka rzeczy więc oddaje je wam do oceny:
Czarodziejka, malowana na szybko bez większej zabawy nad nią:
Bolt Thrower, załoga bejcowana:
Hydra, pomalowana w 4 dni, natomiast poganiacze czekali czekali.... i sie wybejcowali...
Czarodziejka, malowana na szybko bez większej zabawy nad nią:
Bolt Thrower, załoga bejcowana:
Hydra, pomalowana w 4 dni, natomiast poganiacze czekali czekali.... i sie wybejcowali...
- Corvus Albus
- Kretozord
Jakiego koloru użyłeś na strzały w bolcu?
Konkretna figsa i malowanie tez niczego sobie tylko kolor skór cold-oneów na beastmasterach mi się nie podobają chyba ze cold-ony w armi bedziesz malowal tak samo to na stole bedzie wyglondało elegancko. Najbardziej mi sie podobają blizny na hydrze po prawdopodobnie przejściach z beastmasterami, tak ?
- Corvus Albus
- Kretozord
Bo była niegrywalna chociaż ja miałem swoją staroedycyjną która czekała na lepsze czasy
- Corvus Albus
- Kretozord
To w kwesti Twojego malowania myślisz, że taki rozwodniony czerwony będzie pasować na catachan green? ;p Bo też muszę zrobić takie rany, a nie mam pojęcia jakie kolory by ładnie wylądało.
Odnoszę wrażenie że na skórze hydry malowałeś nowymi woszami – taki szybki efekt. Ogólnie całość robi fajne wrażenie.
*Na oczach Hydry dodał bym malutką plamkę bieli jako refleks bo teraz to tak troszkę sucho wyglądają. Ewentualnie bardziej je wycieniował.
*brakuje głębszego wycieniowania (poza tym który uzyskamy tuszem) przez hydra wygląda nieco mdło
*kolorystyka wg. Mnie jest ok. choć język podobnie jak i błona paszczy hydry zlewa się z resztą . Poza tym również brak mu połysku (to jest hydra- stwór morski a jest całkiem sucha )
Ogólnie jednak wyszło spoko.
*Na oczach Hydry dodał bym malutką plamkę bieli jako refleks bo teraz to tak troszkę sucho wyglądają. Ewentualnie bardziej je wycieniował.
*brakuje głębszego wycieniowania (poza tym który uzyskamy tuszem) przez hydra wygląda nieco mdło
*kolorystyka wg. Mnie jest ok. choć język podobnie jak i błona paszczy hydry zlewa się z resztą . Poza tym również brak mu połysku (to jest hydra- stwór morski a jest całkiem sucha )
Ogólnie jednak wyszło spoko.
Fear me mortals, for I am the Anointed...
Archaon malowałem ja Fortres Grey a następnei pokryłem mocno rozwodnionym shadow grey + enchanted blue, pogłebiałem cieniowanie rozwodnionym black inkiem czego nei widac na zdjęciu ....
Co do reszty się zgadzam poprostu nie chciało mi się już siedzieć nad tą miniaturką...
Dzięki za konstruktywne uwagi
Co do reszty się zgadzam poprostu nie chciało mi się już siedzieć nad tą miniaturką...
Dzięki za konstruktywne uwagi