PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Stawiasz w Lodzi.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Pewnie jak doszedł do dwustu złotych, to uznał, że na wódkę starczy i powiedział "Hubercie - nie gram dalej".

Ja bym tak zrobił :wink:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

karlee pisze: Nie chce mi sie pisac obszernej relacji z turnieju, bo warhammer online konczy sie wlasnie instalowac (pokazd na PGA tej gry mnie po prostu zmiażdżył!), ale co napisze to napisze:
To daj znać na GG dzisiaj - ja biegam z moim bratem na Karak Eight Peaks - oczywiście herosami tymi "złymi" :D Tak więc co 3 głowy to nie 2 :) będzie wesoło
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Uff wreszcie mam czas zeby cos napisac :)

Ten turniej i caly weekend (dlugi weekend) ktory spedzilem w Poznaniu byl przezajebisty. Liczba fajnych motywow, impreza w piatek i slabsza w sobote no i sam turniej sprawiaja ze byl to jeden z lepszych masterow w moim zyciu:)

Splewilem strasznie swoja rozpiska, blood knighci sa super ale to nie dla mnie ;) W sumie 43 miejsce.
Pozdro dla Morroka, Metera, Qlpina, Kedziego i DzejDzeja za fajne, bezstresowe i bezcisnieniowe bitewki :)

Wielkie dzieki dla chlopakow jak sie okazalo z Ostrow Wlkp nie z Poznania ;) za nocleg i impreze w piatek, musialem byc mocno pijany ze nie balem sie tego weza a co gorsze pajaka ;)

W sobote byly warunki bardziej ekstremalne, doszlo do tego ze mistrz boksu fan shaolinu grozil nam smiercia za to ze za glosno z Pomorzem sobie imprezowalismy :)

Sama ipreza byla super, turniej tez (tyle plusow ze nie ma co wymieniac) ale prosze o jedno - w przyszlym roku zrbcie mniejsze stoly - nogi strasznie napieprzaly po calym dniu, a i mysle ze niektorzy mlodsi gracze (akurat bylo ich malo) mogli nie dosiegnac do stolu :lol2:

No i przedewszytskiem wielkie buziaki dla Karleego, Czarnego, Inferna i Grzesia - jestescie zajebisci, tylko z wami szukajac stacji benzynowej w Kole mozna znalezc... auto gaz :*

Long Live Front Wschodni!

a tu sa zdjecia z aparatu Czarnego:
http://wyslijto.pl/plik/o9uc8kjdl9

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Zgubiłem na Pga army booka do Tomb Kingów ... znalazł ktoś może?

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

jednego znalezlismy, jakis mily pan chcial go zwinac bo myslal ze to folder reklamowy :D ale go obronilem w ostatniej chwili :D

pytaj szafy albo lesnika, sprawdzales forum lost&found?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=312692#312692

chyba wkradla Wam sie mala pomylka Smile. Prosilbym o poprawienie tego.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

spoko, przeoczyłem pmke :)

sorrki, juz pisze poprawke do adeona :)
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Oj tam, ta cała liga... z ciekawości sobie sprawdziłem gdzie jestem po jesiennych turniejach i za 9 miejsce na PGA mam mniej punktów niż za 12 na 30-osobowych lokalach, i 5 razy mniej niż np Barb, który zajął niższą pozycję... :lol2:

Przy takiej ilości danych takich błędów na pewno są setki, dlatego ta cała liga, to...no, sami wiecie ;)

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

9 Robert Cyel Chmielecki Demony 63 96
a na stronie ligowej jestes na 74 miejscu mniej wiecej 8)
Obrazek

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Tak? To jakoś dziwnie patrzyłem ( to tu ? )

Tak naprawdę to mi tam wszystko jedno,ciekaw byłem i tyle. Widać po prostu nie ogarniam zawiłości tego instrumentu ;)

ODPOWIEDZ