PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Pewnie jak doszedł do dwustu złotych, to uznał, że na wódkę starczy i powiedział "Hubercie - nie gram dalej".
Ja bym tak zrobił
Ja bym tak zrobił
To daj znać na GG dzisiaj - ja biegam z moim bratem na Karak Eight Peaks - oczywiście herosami tymi "złymi" Tak więc co 3 głowy to nie 2 będzie wesołokarlee pisze: Nie chce mi sie pisac obszernej relacji z turnieju, bo warhammer online konczy sie wlasnie instalowac (pokazd na PGA tej gry mnie po prostu zmiażdżył!), ale co napisze to napisze:
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Uff wreszcie mam czas zeby cos napisac
Ten turniej i caly weekend (dlugi weekend) ktory spedzilem w Poznaniu byl przezajebisty. Liczba fajnych motywow, impreza w piatek i slabsza w sobote no i sam turniej sprawiaja ze byl to jeden z lepszych masterow w moim zyciu:)
Splewilem strasznie swoja rozpiska, blood knighci sa super ale to nie dla mnie W sumie 43 miejsce.
Pozdro dla Morroka, Metera, Qlpina, Kedziego i DzejDzeja za fajne, bezstresowe i bezcisnieniowe bitewki
Wielkie dzieki dla chlopakow jak sie okazalo z Ostrow Wlkp nie z Poznania za nocleg i impreze w piatek, musialem byc mocno pijany ze nie balem sie tego weza a co gorsze pajaka
W sobote byly warunki bardziej ekstremalne, doszlo do tego ze mistrz boksu fan shaolinu grozil nam smiercia za to ze za glosno z Pomorzem sobie imprezowalismy
Sama ipreza byla super, turniej tez (tyle plusow ze nie ma co wymieniac) ale prosze o jedno - w przyszlym roku zrbcie mniejsze stoly - nogi strasznie napieprzaly po calym dniu, a i mysle ze niektorzy mlodsi gracze (akurat bylo ich malo) mogli nie dosiegnac do stolu
No i przedewszytskiem wielkie buziaki dla Karleego, Czarnego, Inferna i Grzesia - jestescie zajebisci, tylko z wami szukajac stacji benzynowej w Kole mozna znalezc... auto gaz :*
Long Live Front Wschodni!
a tu sa zdjecia z aparatu Czarnego:
http://wyslijto.pl/plik/o9uc8kjdl9
Ten turniej i caly weekend (dlugi weekend) ktory spedzilem w Poznaniu byl przezajebisty. Liczba fajnych motywow, impreza w piatek i slabsza w sobote no i sam turniej sprawiaja ze byl to jeden z lepszych masterow w moim zyciu:)
Splewilem strasznie swoja rozpiska, blood knighci sa super ale to nie dla mnie W sumie 43 miejsce.
Pozdro dla Morroka, Metera, Qlpina, Kedziego i DzejDzeja za fajne, bezstresowe i bezcisnieniowe bitewki
Wielkie dzieki dla chlopakow jak sie okazalo z Ostrow Wlkp nie z Poznania za nocleg i impreze w piatek, musialem byc mocno pijany ze nie balem sie tego weza a co gorsze pajaka
W sobote byly warunki bardziej ekstremalne, doszlo do tego ze mistrz boksu fan shaolinu grozil nam smiercia za to ze za glosno z Pomorzem sobie imprezowalismy
Sama ipreza byla super, turniej tez (tyle plusow ze nie ma co wymieniac) ale prosze o jedno - w przyszlym roku zrbcie mniejsze stoly - nogi strasznie napieprzaly po calym dniu, a i mysle ze niektorzy mlodsi gracze (akurat bylo ich malo) mogli nie dosiegnac do stolu
No i przedewszytskiem wielkie buziaki dla Karleego, Czarnego, Inferna i Grzesia - jestescie zajebisci, tylko z wami szukajac stacji benzynowej w Kole mozna znalezc... auto gaz :*
Long Live Front Wschodni!
a tu sa zdjecia z aparatu Czarnego:
http://wyslijto.pl/plik/o9uc8kjdl9
jednego znalezlismy, jakis mily pan chcial go zwinac bo myslal ze to folder reklamowy ale go obronilem w ostatniej chwili
pytaj szafy albo lesnika, sprawdzales forum lost&found?
pytaj szafy albo lesnika, sprawdzales forum lost&found?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=312692#312692
chyba wkradla Wam sie mala pomylka Smile. Prosilbym o poprawienie tego.
chyba wkradla Wam sie mala pomylka Smile. Prosilbym o poprawienie tego.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
spoko, przeoczyłem pmke
sorrki, juz pisze poprawke do adeona
sorrki, juz pisze poprawke do adeona
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Oj tam, ta cała liga... z ciekawości sobie sprawdziłem gdzie jestem po jesiennych turniejach i za 9 miejsce na PGA mam mniej punktów niż za 12 na 30-osobowych lokalach, i 5 razy mniej niż np Barb, który zajął niższą pozycję...
Przy takiej ilości danych takich błędów na pewno są setki, dlatego ta cała liga, to...no, sami wiecie
Przy takiej ilości danych takich błędów na pewno są setki, dlatego ta cała liga, to...no, sami wiecie
a na stronie ligowej jestes na 74 miejscu mniej wiecej9 Robert Cyel Chmielecki Demony 63 96
Tak? To jakoś dziwnie patrzyłem ( to tu ? )
Tak naprawdę to mi tam wszystko jedno,ciekaw byłem i tyle. Widać po prostu nie ogarniam zawiłości tego instrumentu
Tak naprawdę to mi tam wszystko jedno,ciekaw byłem i tyle. Widać po prostu nie ogarniam zawiłości tego instrumentu