zaloga frenzy

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

zaloga frenzy

Post autor: bigees »

czy zaloga maszyny, ktora jest frenzy (np po czarze z magii slaanesha) musi szarzowac przeciwnika??
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

tak
chyba ze to krasnale

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

a krasnale czemu nie??
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Quas: krasnale tez.
To analogiczna sytuacja jak gonienie z hate - psychologia ponad zasady z AB

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

a czy to nie jest przypadkiem tak że zasady AB ponad RB czyli prawo szczegułowe ponad ogólne

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

lex speciali derogat legi generali ?? :wink:

quas
Niszczyciel Światów

hehehe
znowu to napisze
Gogol ma racje :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Dupa nie Gogol! (:P)
Uscislenia czytac chlopaki.
Skoro zaloga z hate goni, to czemu z frenzy ma nie szarzowac? Sytuacja identyczna

quas
Niszczyciel Światów

a racja
w uscisleniach w dziale krasnali,podpunkt h
nawet krasnale gonia jak maja frenzy

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

quas pisze: nawet krasnale gonia jak maja frenzy
ha!! widzisz gogol - tak to bym cie rowno zwalcowal (nie byloby challenga od lorda, stracilbys baliste, ktora nie zabilaby mi rydwanu, wciagnalbym z overruna thunderersow od boku, a pozniej katapulte, co uratowaloby mojego giganta... itd itp...) :evil: :twisted:

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

bigees pisze:
quas pisze: nawet krasnale gonia jak maja frenzy
ha!! widzisz gogol - tak to bym cie rowno zwalcowal (nie byloby challenga od lorda, stracilbys baliste, ktora nie zabilaby mi rydwanu, wciagnalbym z overruna thunderersow od boku, a pozniej katapulte, co uratowaloby mojego giganta... itd itp...) :evil: :twisted:
Chcesz rewanż panie pewny siebie :lol:

po 2 gonić a szarżować to różnica mała poprostu nie wiem czy można wogule szarżować obsługą gdy ta jest dołączona do maszyny :)

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

ok, rewanz... ale nie wiem, kiedy :? moze uda sie w czwartek, ale dam znac :twisted:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

bigees pisze:czy zaloga maszyny, ktora jest frenzy (np po czarze z magii slaanesha) musi szarzowac przeciwnika??
nie nie moze... jest to doklaownie napisane w movemencie dla zalog :roll: :wink:

ale gonic juz musi :) kazda zaloga oczywiscie;] (chyba, ze rzucono na nia czar nie pozwalajacy na gonienie lub tez z innych tego typu powodow)

ODPOWIEDZ