Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Ponadto oznacza właśnie, że oprócz jednej cechy Warshrine jest jeszcze druga, inna. Heh, zresztą napiszę ja bym to tłumaczył:
Dopóki Warshrine pozostaje na stole, wszyscy czempioni podlegają zasadzie Eye of the Gods. Dotyczy to nawet monstrualnej piechoty, takiej jak Ogry, Dragon Ogry.
Ponadto podczas fazy strzelania możesz wybrać.... i tu reszta opisu. I jak chyba widać nie dotyczy się tej drugiej części zapis "Dopóki Warshrine pozostaje na stole"
Shino, wiesz dobrze, że za autorytet co do zasad się nie uznaję, ale angielski znam i ten opis wg mnie w żaden sposób nie ma w sobie najmniejszej wzmianki o kończeniu się efektu wraz ze śmiercią Warshrine'a... Jeśli ma być tak jak mówisz nie widzę problemu, tylko wrzućcie to do uściśleń i po bólu Albo chociaż niech się jeszcze ktoś z LS wypowie, co również mnie przekona i usatysfakcjonuje Bo jak widać są rozbieżne interpretacje w tym przypadku i wypadałoby to ustalić.
Dopóki Warshrine pozostaje na stole, wszyscy czempioni podlegają zasadzie Eye of the Gods. Dotyczy to nawet monstrualnej piechoty, takiej jak Ogry, Dragon Ogry.
Ponadto podczas fazy strzelania możesz wybrać.... i tu reszta opisu. I jak chyba widać nie dotyczy się tej drugiej części zapis "Dopóki Warshrine pozostaje na stole"
Shino, wiesz dobrze, że za autorytet co do zasad się nie uznaję, ale angielski znam i ten opis wg mnie w żaden sposób nie ma w sobie najmniejszej wzmianki o kończeniu się efektu wraz ze śmiercią Warshrine'a... Jeśli ma być tak jak mówisz nie widzę problemu, tylko wrzućcie to do uściśleń i po bólu Albo chociaż niech się jeszcze ktoś z LS wypowie, co również mnie przekona i usatysfakcjonuje Bo jak widać są rozbieżne interpretacje w tym przypadku i wypadałoby to ustalić.
Nie zrozumieliśmy się. Nie chodzi o 7DD tylko o 7PD które max możesz użyć w ciagu tury.vocal pisze:mylisz się, mark tzeencha działa na casta a nie na dispel. więc masz te 7DD (i możesz użyć wszystkich które generujesz) oraz z samych magów już 10PD, +3 za marki+ 2 za przedmioty.. więc 15PD, i tu przeginasz, coś trzeba wywalić albo nie używać.
Masz co prawda wygenerowanych 10 kosci (4+2+2 z magów i 2 wspólne) ale nie możesz ich użyć, gdyż w wyniku proponowanych ograniczeń masz 5 przedmiotów/cech modyfikujacych co obniża teoretyczne możliwe do wykorzystania PD z 12 (-5) do 7
na poczatku fazy HTH czyli przed wszystkim absolutnie wszystkim, nawet przed czelendzami.
jest napisane na poczatku fazy, nie mozna do tego wydac FAQ bo nie ma po co, Zbyszek w natloku pracy mogl miec problem z przemysleniem decyzji.
przed challengami czy przed impactami nie jestem pewien (tu bym rzucal na 4+ co pierwsze gdyz oba sa na poczatku fazy)- przed impactami? przed wyzwaniami na challenge? przed walką w challenge? przed walka normalną? po tym wszystkim?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
warto helence robic podstawke? Jezeli tak to jakie ma wymiary?
80x100 - moze i nie warto dla potrzeb gry, ale pieknie sie prezentuje i nie ma watpliwosci gdzie ona jest.
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Skąd wytrzasnąć Lorda na Smoku Jest dostępny tylko Galrauch przez MO, a oprócz tego kiszka...
skonwertować z innego smoka, szukać na allegro/ebayu 5edycyjnego albo ściągnąć z mailordera za kosmiczne pieniądze (jeśli jest jeszcze w ofercie wogóle..). Można też na galraucha wsadzić lorda czy kupić smoka z innego systemu czy to z lordem czy bez.. opcji bez liku:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Moja opcja: Galrauch + kolega z góry z boxa Chaos Lord on Demonic Stead. Naprawdę super pasuje, szczególnie, że ten pan z boxa ma dużą część siodła odlaną wraz z tułowiem i nogami, więc nic nie trzeba ciąć przy nim. Wystarczy obciąć/przyciąć 2 kolce z grzbietu smoka, dodać GSu trochę i model jak marzenie
W trakcie konstrukcji, jak się stworzy na pewno dam zdjęcie.
W trakcie konstrukcji, jak się stworzy na pewno dam zdjęcie.
A ja jestem szczęśliwym posiadaczem Egrimma ze smoczkiem. Model lekko stuningowany, smok ma więcej żeber i dynamiczniej ustawione nogi a Egrimm nie trzyma już czaszki tylko zaciska pięść. Ma także wysywigowy helm of many eyes
Nie wiem tylko co zrobić z tą dzidą przymocowaną do siodła - jest mientka jak gówno i można na niej węzełek conajwyżej zawiązać.
Nie wiem tylko co zrobić z tą dzidą przymocowaną do siodła - jest mientka jak gówno i można na niej węzełek conajwyżej zawiązać.
25x25mm